Βαθμολογία

O Ηρακλής Λάρισας που αλλάζει και η ενίσχυση που έρχεται! (PIC)

Σημαντική είναι η εβδομάδα που αρχίζει για τον Ηρακλή Λάρισας. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με σκοπό να «τρέξει» γραφειοκρατικά και οργανωτικά θέματα που αφορούν τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο πως παράλληλα με την δημιουργία της νέας ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι, ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση είναι και η ολοκλήρωση των διαδικασιών της Εταιρείας που θα συσταθεί, κάτι που χρειάζεται χρόνο, χρήμα και υπομονή.

Ο Ηρακλής Λάρισας μέσα σε τρεις εβδομάδες καλείται να γίνει ΠΑΕ και να καταθέσει χαρτιά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να πάρει αδειοδότηση. Θα πρέπει να κατατεθεί παράλληλα το κεφάλαιο της εγγυητικής, το οποίο είναι 150.000 ευρώ. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί και ομάδα Νέων (Κ19), όπου και εκεί θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, εκεί η ομάδα φαίνεται πως κινήθηκε γρήγορα και μάλιστα έφερε στη Λάρισα έναν κεντρικό αμυντικό (υπάρχει ενδεχόμενο και για επιπλέον ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή…).

Μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/10) στο γήπεδο Φαρσάλων και παρακολούθησε το φιλικό ματς.

Γιώργος Λαγωνίδης

Είναι ένας δυναμικός κεντρικός αμυντικός, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη. Έξυπνος, καλός με το κεφάλι και ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις μονομαχίες.

Είναι γεννημένος στις 11/7/2002 στη Θεσσαλονίκη  και έχει ύψος 1.94. Αγωνίστηκε για 12 ολόκληρα χρόνια στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ (από 6 μέχρι 18 ετών).

Στη συνέχεια «μετακόμισε» στη Γερμανία για περίπου δύο χρόνια. Αρχικά αγωνίστηκε στους Κίκερς Όφενμπαχ, ενώ στη συνέχεια στην Γερμανική Ρέχλινγκ Φέλκλινγκεν, για να επιστρέψει στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα.