Βαθμολογία

Συρεγγέλας – Λεσάι χάρισαν τη φιλική νίκη στον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (16/10) στα φιλόξενα Φάρσαλα και στο ανακαινισμένο στάδιο της πόλης, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων υποδέχθηκε τον Ηρακλή Λάρισας, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-3.

Οι γηπεδούχοι με νέο τεχνικό, τον κ. Κώστα Νεμπεγλέρα και άμεσο συνεργάτη του τον κ. Χρήστο Λιάπη, έκαναν μία φιλότιμη προσπάθεια και ανέβασαν «στροφές» στην επανάληψη για το καλύτερο δυνατό. Ο Αχιλλέας είχε και κάποιες απουσίες παικτών στο συγκεκριμένο φιλικό. Παρόλα αυτά οι παίκτες των Φαρσάλων πάλεψαν, μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο και ευελπιστούν σε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Από την άλλη ο Ηρακλή Λάρισας παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη ματς ανταγωνιστικός, με πολλά «τρεξίματα» και παραγωγή φάσεων που είναι το ζητούμενο. Επίσης ιδανικά ήταν τα τελειώματα του Συρεγγέλα αλλά και του Λεσάι που σκόραραν και χάρισαν τη φιλική νίκη στην ομάδα τους. Αρκετές ήταν και οι απουσίες του Ηρακλή από τραυματισμούς αλλά και ορισμένοι παίκτες ξεκουράστηκαν, αφού δόθηκε φιλικό και το Σάββατο (15/10) στο Δαμάσι.

Το 0-1 σημείωσε ο Όμηρος Συρεγγέλας στο 10’ με πλασέ από κοντά, ύστερα από σέντρα του Γκουγκούδη από αριστερά.

Το 0-2 ήρθε λίγο αργότερα (16’). Ο Τασιούλης έδωσε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Λεσάι που με ιδανικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σταυράκη για να σκοράρει.

Στο 31’ ο Τασιούλης είχε δοκάρι και το τελικό 0-3 σημειώθηκε στο 62’ με κεφαλιά του Συρεγγέλα, από σέντρα του Λεσάι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους: Καψάλη Μ. (6’), Τασιούλη (8’), Γκαλίτσιο (18’), Συρεγγέλα (33’) και Ζαφειρίου (37’). Από την άλλη ο Αχιλλέας στο πρώτο μέρος έχασε ευκαιρίες με τους: Μακρή (20’, 35’) και Λάϊο (36’).

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες ήταν λίγες. Στο 50’ ο Συρεγγέλας και στο 60’ ο ίδιος παίκτες, στο 65’ ο Λεσάι και στο 93’ ο Μάντικας. Για τον Αχιλλέα έχασε ευκαιρία ο Δημολιός στο 90’.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας – Χρήστος Λιάπης): Σταυράκης, Κούλπας, Λάϊος, Καραμπούζης, Δημολιός, Καραλούλης, Σάρα, Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Μακρής, Κερμελίδης.

Έπαιξαν και οι: Τλούπας, Γκαραλιάκος, Νικολακούλης, Γκόλτσιος, Μπρόσκα, Πασιάς.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Καψάλης Μ., Καψάλης Σ., Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Μπάμης, Λεσάι, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας.

Έπαιξαν και οι: Στεργιούλης, Παυλίδης, Νταφόπουλος, Αγγελούλης, Γαργάλας, Κουτζαηλίας Κ., Μάντικας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Νίκζας, Δεδικούσης.