Βαθμολογία

Άρεσαν οι νεαροί του Ηρακλή, στη φιλική νίκη επί του Δαμασιακού (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) στο φιλόξενο γήπεδο Δαμασίου. Ο τοπικός Δαμασιακός υποδέχθηκε τον Ηρακλή Λάρισας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX και θέλουν γι’ ακόμη μία χρονιά να είναι άκρως ανταγωνιστικοί, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και αυτές τις ημέρες κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι καθόλα έτοιμος για τα επίσημα ματς τον επόμενο μήνα, αφού όλα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-4 και αγωνίστηκαν με πολλά νεαρά παιδιά από την πρώτη ομάδα αλλά και την Κ 16.

Άφησαν υποσχέσεις οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που τα πήγαν εξαιρετικά. Πολύ καλή φυσική κατάσταση, τρεξίματα, ωραίους συνδυασμούς αλλά και ιδανικά τελειώματα συνθέτουν αυτό το φιλικό για τον Ηρακλή.

Από την άλλη ο Δαμασιακός το πάλεψε, μόχθησε για το καλύτερο δυνατό και ήταν ένα δυνατό τεστ όπου το τεχνικό τιμ είδε αρκετά πράγματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση και χάρηκε το ωραίο ποδόσφαιρο και τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν.

Στο 17’ ο Τσιμίκας με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 47’ ο Χριστίδης με πλασέ, ύστερα από αδράνεια της άμυνας έκανε το 0-2.

Στο 65’ ο Μάντικας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και το τελικό 0-4 σημείωσε στο 85’ ο νεαρός Παυλίδης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα.

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης - Δημήτρης Ζηρδέλης): Γεωργούλας, Οικονόμου, Μπακαΐμης Σ., Μουσιάρης Θ., Καρακάνος, Κυρατζής, Τσιάλτας Θ., Κυριάκος, Λέτσιος, Τσούτσας, Δούκας.

Έπαιξαν και οι: Δημητρέλης, Τσιάλτας Α., Τσέλα, Δεληχάς, Τσάγκος, Μπακαΐμης Χ., Νταμπαλέτσιος, Παπαδημητρίου.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Γαργάλας, Δοδοντσάκης, Ευθυμιάδης, Μπαλαμώτης, Τσιμίκας, Χριστίδης, Κουτζαηλίας Γ., Κουτζαηλίας Κ., Σούμπασης, Μάντικας.

Έπαιξαν και οι: Καψάλης Σ., Λεσάι, Καμπέρης, Παυλίδης, Νταφόπουλος, Δάσκαλος, Ράμα, Πατσιατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Καραμαγκιόλας, Κουτίνα.

*Επόμενο φιλικό για τον Ηρακλή Λάρισας την Κυριακή (16/10) στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα (16:00) και το επόμενο Σάββατο (22/10) στην Ελασσόνα με τον ΠΟΕ.