Βαθμολογία

Χατζηλιάδης: «Οι κόποι τόσων χρόνων στον Ηρακλή Λάρισας ανταμείβονται»

Το όνειρο τους ζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρισας, οι οποίοι θα δουν την ομάδα τους τη νέα σεζόν να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League 2!

Οι στιγμές για τον Ηρακλή Λάρισας είναι ιστορικές, με τη διοίκηση του Λάμπρου Ιωακείμ να δουλεύει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια φτάνοντας στην ποδοσφαιρική δικαίωση που βιώνει τώρα ο σύλλογος. Σε πελάγη ευτυχίας φυσικά και ο Χρήστος Χατζηλιάδης, ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Διλμπέρη, ως άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, ένας συνδετικός κρίκος του χθες με το σήμερα.

Το regista.gr μίλησε με τον Λαρισαίο τεχνικό ζητώντας του ένα σχόλιο για την σημαντική επιτυχία του Ηρακλή. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για τον οργανισμό του Ηρακλή Λάρισας. Νιώθουμε πως οι κόποι τόσων χρόνων επιτέλους ανταμείβονται, με τον σύλλογο να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επαγγελματική κατηγορία.

Δε θα μπορούσα παρά να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα αυτά. Τώρα βέβαια έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα της Super League 2 που σίγουρα είναι κάτι πολύ απαιτητικό για εμάς.

Σε κάθε περίπτωση, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί γίνεται στη σέντρα. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες».

ΠΗΓΗ