Βαθμολογία

Διήμερο φιλικών στον Ηρακλή Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας έχει πατήσει «γκάζι» μετά την επισημοποιήσει της ανόδου στη Super League 2. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Παναγιώτης Διλμπέρης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σκληρά καθημερινά στο προπονητήριο της ομάδας στην Κοιλάδα, έτσι ώστε σε τρεις εβδομάδες να είναι έτοιμος ο σύλλογος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Ηρακλή Λάρισας θα δώσει δύο φιλικά τεστ και τα δύο εκτός έδρας με ώρα έναρξης στις 16:00. Το Σάββατο (15/10) θα μεταβεί στο Δαμάσι και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Δαμασιακό και την Κυριακή (16/10) θα πάει στα Φάρσαλα όπου θα παίξει με τον Αχιλλέα.

Δαμασιακός: Συγχαρητήρια Ηρακλή Λάρισας για το νέο άθλο σου !!!

Ο Δαμασιακός συγχαίρει τον Ηρακλή Λάρισας για την άνοδό του στη SL2 !!!

Διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της Λάρισας αποτελεί το γεγονός πως ένα σωματείο της περιοχής μας, κατάφερε με πολύ δουλειά, μεράκι και κυρίως σωστές επιλογές να βρεθεί από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,  ως επαγγελματική ομάδα στο 2ο τη τάξη πρωτάθλημα της χώρας μας !!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ" συγχαίρει την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα και ειδικά για τον "άθλο" της ανόδου στη SL2. Σύσσωμος ο ΑΟΔ

εύχεται στο φιλικό σωματείο του Ηρακλή Λάρισας ακόμη περισσότερες επιτυχίες και γιατί όχι σύντομα και στα "μεγάλα σαλόνια" της SuperLeague1 !!!

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες του Ηρακλή Λάρισας, το προπονητικό team, τη διοίκηση και κυρίως στον ακούραστο ήρωα του Ηρακλή Λάρισας, τον πρόεδρο Λάμπρο Ιωακείμ, που έκανε τα πάντα για να έρθει αυτή η επιτυχία!!!

Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στο γήπεδο μας "Δ.Μουσιάρης - Α.Ζέρμας" να γιορτάσουμε μαζί την άνοδο σας με έναν φιλικό αγώνα γιορτή!!!

Αθλητικός Όμιλος Δαμασιακός