Βαθμολογία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας και ο Πρόεδρός του Κος Λάμπρος Ιωακείμ θέλουν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φιλάθλους και παράγοντες των Σωματείων του Νομού, που κατέκλυσαν τα τηλέφωνα, τα social media και εξέδωσαν ανακοινώσεις για να μας ευχηθούν για την άνοδό μας στη Super League2.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε προς:
-Την Περιφέρεια Θεσσαλία και προσωπικά στον Περιφερειάρχη μας Κο Αγοραστό Κώστα που πέρα από την ανακοίνωσή του, επικοινώνησε προσωπικά μαζί μας.
-Στην Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ν. Λάρισας, Κα Λιακούλη Ευαγγελία.
- Στο Βουλευτή Ν. Λάρισας της Ν.Δ. Κο Χρήστο Κέλλα.
- Στη Βουλευτή Ν Λάρισας της Ν.Δ. Κα Μπίζιου Στέλλα.
- Στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Κο Καπετάνο Χρήστο.
- Στη μέχρι πρότινος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Κα Καραλαριώτου Ρένα.
- Στην ΠΑΕ ΑΕΛ για την ανακοίνωσή της και προσωπικά στον πρόεδρό της Κο Νταβέλη Αχιλλέα που επικοινώνησε μαζί μας, τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε ολόψυχα άνοδο στην αγαπημένη όλων μας.
- Στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και στον πρόεδρό της Κο Τσακίρη Κώστα για τις ευχές του.
- Στην ΕΠΣ Λάρισας και προσωπικά στον Πρόεδρό μας και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Κο Μπουχλαριώτη Δημήτρη για όλη τη βοήθειά του και υποστήριξή του στα δίκαια αιτήματα του Ηρακλή, που τελικά οδήγησαν στην άνοδο μας. Δημήτρη ευχαριστούμε.
Έχουμε μπροστά μας αποκλειστική προθεσμία 2 εβδομάδων να ολοκληρώσουμε όλα τα τυπικά που απαιτούνται και ως Ηρακλής Λάρισας θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα πρόκληση. Με μια συγκυρία που μόνο το ποδόσφαιρο τα φέρνει έτσι, δηλαδή ο "γεννήτωρ" της ΑΕΛ να αντιμετωπίσει στο παρθενικό του παιχνίδι στη Super League 2 την Βασίλισσα "κόρη" ΑΕΛ, στις 6 Νοεμβρίου στο Αλκαζάρ.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους
Λάμπρος Ιωακείμ
Πρόεδρος Δ.Σ.

Συμπληρωματική ανακοίνωση Ηρακλή Λάρισας

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για τη σημαντική παράλειψη της συγχαρητήριας ανακοίνωσης του Δημάρχου Λαρισαίων Κου Καλογιάννη Απόστολο για την άνοδο του Ηρακλή Λάρισας. Τον ευχαριστούμε και ζητάμε και πάλι συγνώμη

Με εκτίμηση

Λάμπρος Ιωακείμ

Πρόεδρος Δ.Σ.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, για τη συμμετοχή του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2, αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του  Ηρακλή Λάρισας και στον πρόεδρό της κ. Λ. Ιωακείμ για την συμμετοχή της στην SuperLeague 2, μετά και τη σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι η παρουσία τριών ομάδων της πόλης στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας να προσδώσει οφέλη στο τοπικό ποδόσφαιρο».