Βαθμολογία

Ένα πανέμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι με χρώμα «κυανόλευκο»!

Η 11η Οκτωβρίου του 2022 είναι μια ημερομηνία που θα μείνει για πάντα γραμμένη με "χρυσά" γράμματα στην ιστορία του Ηρακλή Λάρισας. Μια ημέρα ορόσημο, στην οποία η ομάδα κέρδισε το δικαίωμα να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής

Ο Ηρακλής είναι μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία, από εκείνες που σπανίζουν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στο δύσμοιρο Ελληνικό μας ποδόσφαιρο. Δίχως καμία αμφιβολία φέρει την σφραγίδα ενός ανθρώπου που ελάχιστοι υπάρχουν σαν και αυτόν στις προεδρίες των ομάδων ανά την επικράτεια. Ο λόγος φυσικά για τον κ. Λάμπρο Ιωακείμ.

O ισχυρός άνδρας του Ηρακλή καθημερινά έχει αποδείξει ότι θυσιάζει προσωπικό χρόνο, χρήμα και ενδεχομένως πολλά άλλα που σίγουρα μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Ανέλαβε την ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα και με μεθοδικότητα κατάφερε να την ανεβάσει στην Γ' Εθνική και έπειτα στην Superleague 2 κάνοντάς την πλέον και με την βούλα από μια ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία.

Νομίζω πως είναι μια ολοκλήρωση ενός πολύ μεγάλου στόχου, μέχρι φυσικά τον επόμενο. Άλλωστε, οι "κυανόλευκοι" με τον τρόπο που λειτουργούν δείχνουν ότι βαδίζουν σε ένα ορθολογικό ποδοσφαιρικό πλάνο. Πολύ σωστά έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στις ακαδημίες κοιτάζοντας το μέλλον και προσδοκώντας στην συνέχεια και την αυτάρκεια της ομάδας. 

Κλείνω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρο Ιωακείμ και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, ενώ ταυτόχρονα δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω την βεβαιότητα μου πως ανεξάρτητα με την εξέλιξη της φετινής χρονιάς σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ηρακλής έμοιαζε σαν... έτοιμος από καιρό γι' αυτό το βήμα και θεωρώ πως αυτό θα φανεί μέσα στην χρονιά!