Βαθμολογία

«Ώρα για σκληρή δουλειά…»

Ιστορική η σημερινή ημέρα (11/10) για τον Ηρακλή Λάρισας. Ημέρα χαράς! Μετά από αγώνα και μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από αρχές Αυγούστου, έφτασε επιτέλους η ώρα που όλοι περίμεναν στην ομάδα, με μεγάλη αγωνία.

Ο ιστορικός σύλλογος του νομού μας ανέβηκε στην Super League 2 και αυτό αποτελεί μία προσωπική δικαίωση για τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ που έχει δώσει και την ψυχή του όλα αυτά τα χρόνια, για να εξελιχθεί ο Ηρακλής χρόνο με το χρόνο.

Οι τελευταίες ημέρες ήταν πραγματικά ψυχοφθόρες, όμως έστω και έτσι, η ομάδα έφτασε στο στόχο της και από εδώ και πέρα την περιμένει πολύ δουλειά.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Ιωακείμ, μετά το χαρμόσυνο γεγονός, ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα, δήλωσε πως πιστεύει σε όλους τους παίκτες και τόνισε πως είναι τώρα ώρα σκληρής δουλειάς. Ζήτησε χαμηλούς τόνους και μεγάλη προσπάθεια καθημερινά στις προπονήσεις απ’ όλους ώστε όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις η ομάδα να είναι έτοιμη.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ακολουθούν πιστά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και πιστεύουν στην καλή πορεία, αφού υπάρχουν και οι προϋποθέσεις αλλά και το οικογενειακό κλίμα που αποτελεί μεγάλη δύναμη για την ομάδα του Ηρακλή!