Βαθμολογία

Έχει και ο Ηρακλής τον δικό του Τσιμίκα! (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ένας εξ’ αυτών ήταν ο Στέργιος Τσιμίκας που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλων Πόντου.

Πρόκειται για ένα όνομα που από μόνο του προκαλεί το ενδιαφέρον καθώς είναι ο αδερφός του Κώστα Τσιμίκα που αγωνίζεται στο κατά την γνώμη μας και θεωρούμε του περισσότερου κόσμου κορυφαίο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την Αγγλική Premier League. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή έχει βρεθεί σε αρκετές αναμετρήσεις της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ αποκομίζοντας από πολύ κοντά σημαντικές εμπειρίες και εικόνες από το κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Ο μέσος του Ηρακλή είναι σίγουρα ένα από τα ονόματα που ιντριγκάρει συμπαίκτες και αντιπάλους και μόνο στο άκουσμά του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον κ. Παναγιώτη Διλμπέρη και τους συνεργάτες του.

Η αγωνιστική του παρουσία στην προετοιμασία και τις φιλικές αναμετρήσεις της Λαρισινής ομάδας αλλά και το άρτιο του χαρακτήρα του που συμβάλλει στο καλό κλίμα που έχουν ως βασικό στόχο να "χτίσουν" στον Ηρακλή είναι δυο βασικοί παράγοντες που οδηγούν τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν ότι έχουν βάλει ένα σημαντικό "γρανάζι" στην μηχανή του συλλόγου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Δαϊρετζής