Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) στο γήπεδο Νεάπολης Α’, ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Δωτιέα Αγιάς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε με σκορ 2-0, έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι και γενικά χαμένες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα για να διευρύνει και άλλο το σκορ.

Από την άλλη ο Δωτιέας Αγιάς πάλεψε για το καλύτερο δυνατό, είναι μία ομάδα που φτιάχτηκε σχεδόν από την αρχή και σίγουρα θέλει ακόμη το χρόνο της μέχρι να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ταλέντο και όρεξη από τους παίκτες που θέλουν να διακριθούν και να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη νέα αρχή.

Οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν το γήπεδο της Νεάπολης Α’ αφού αυτή τη περίοδο γίνονται έργα βελτίωσης του AEL FC ARENA, όπου και θα είναι η έδρα της ομάδας και για τη νέα χρονιά. Το ματς παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, ανάμεσά τους και αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές από το νομό μας.

Ο Ηρακλής περιμένει τα ευχάριστα νέα την προσεχή Τρίτη (11/10) ώστε να «σφραγίσει» την άνοδό του στην Super League 2. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του κ. Παναγιώτη Διλμπέρη, σκόραραν δύο φορές και γενικότερα έφτασαν πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η ομάδα έδειξε ένα καλό και μαχητικό πρόσωπο γι’ ακόμη μία φορά και σίγουρα υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης, αφού ακόμη η ομάδα είναι στο τελικό μοντάρισμα. Είναι δεδομένο πως ο Ηρακλής άλλαξε επίπεδο και αυτό φαίνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Ο Δωτιέας Αγιάς με πολλά νέα παιδιά, θα παλέψει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για μια καλή πορεία και φυσικά ο στόχος είναι η παραμονή. Ακόμη το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί αφού γίνονται κινήσεις ενίσχυσης αυτό το διάστημα από την διοίκηση μαζί με τον προπονητή κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Τασιούλη (5’, 29’ και στο 32’ δοκάρι), Γκαλίτσιο (10’, 17’), Λεσάι (30’) και Μπάμη (43’).

Στο 38’ από σέντρα του Λεσάι, ο Τσιμίκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χατζή Θ. και ο Γκαλίτσιος έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Δωτιέας είχε μία καλή στιγμή με τον Αποστολάκη να κάνει ένα μακρινό σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 65’ από σέντρα του Λεσάι, ο Τσιμίκας από το ύψος του πέναλτι με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 77’ ο Καψάλης Μ. κέρδισε το πέναλτι από τον Γιαννακό, αλλά ο Τσιμίκας έστειλε τη μπάλα άουτ (πάνω από το οριζόντιο δοκάρι).

Στο 81’ ο Μπαλαμώτης έβγαλε τη σέντρα, με τον Κορτσάρι να διώχνει την τελευταία στιγμή, πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος.

Τέλος στο 93’ ο Μάντικας έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια φάνηκε πως πέρασε τη γραμμή, αλλά το γκολ δεν μέτρησε και έτσι έμεινε το 2-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Σούμπασης, Μπάμης, Τσιμίκας, Τασιούλης, Συρεγγέλας, Λεσάι.

Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Ευθυμιάδης, Αγγελούλης, Δοδοντσάκης, Γαργάλας, Μάντικας, Γκουτσιούδης, Χρηστίδης, Ντάτσι.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Εριόν, Παϊτέρης, Γιαννακόπουλος, Τάρτας, Ντελής, Ντακούλας, Αναδολού, Χατζής Θ., Αποστολάκης, Βλησαρούλης, Λαβαντσιώτης.

Έπαιξαν και οι: Κρικώνης, Μάνσε, Σταθάκος, Αιχμαλωτίδης, Γιαννακός, Εγκό, Δρόσος, Κορτσάρι, Λουίς, Πατέτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Κοτούμπας Δ.