Βαθμολογία

Οικογενειακή υπόθεση ο Ηρακλής Λάρισας!

Το σωματείο του Ηρακλή Λάρισας συνεχίζει χρόνο με το χρόνο να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι κάτι που το δείχνουν οι πράξεις.

Η ομάδα βρίσκεται κυριολεκτικά μία ανάσα από την Super League 2, κάτι που αναμένεται να γίνει και επίσημα την επόμενη εβδομάδα.

Κάτι όμως που δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει επί ημερών κ. Λάμπρου Ιωακείμ, είναι το οικογενειακό κλίμα που έχει αυτή η ομάδα. Αυτό είναι κάτι που έχει περάσει σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και αποτελεί και ο μεγάλο μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης (6/10) παρότι δεν έφτασαν τα ευχάριστα νέα από την Αθήνα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στη φωτογραφία τα χαμόγελα δεν λείπουν και δείχνουν γι’ ακόμη μία φορά το δρόμο…

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ομάδας, η «ψυχή» του Ηρακλή, ο κ. Λάμπρος Ιωακείμ, με τον γενικό αρχηγό κ. Χρήστο Χατζούλη και την αγαπημένη του κόρη, την Δέσποινα. Παρακολουθούν όλοι μαζί την προπόνηση της ομάδας και συνεχίζουν να διατηρούν το οικογενειακό κλίμα στον Ηρακλή!