Βαθμολογία

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… (PICS)

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα», είπε με τεράστια επιτυχία η πολύ γνωστή τραγουδίστρια  Γιώτα Λύδια,  το μακρινό 1967. Το συγκεκριμένο λαϊκό τραγούδι, φαντάζει ιδιαίτερα επίκαιρο στην περίπτωση του Ηρακλή Λάρισας.

Η ομάδα του νομού μας μετά από μεγάλη αναμονή μηνών, θα μάθει την Πέμπτη (6/10) την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Θα είναι η Super League 2; Θα είναι και πάλι η Γ’ Εθνική; Το «καυτό» αυτό ερώτημα θα απαντηθεί μέσα στις επόμενες ώρες…

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα συνεχιστεί την Πέμπτη (6/10 – 15:00), όπου θα ληφθούν αποφάσεις για Super League 2 και Γ’ Εθνική.

Το κύριο θέμα που πρέπει να λυθεί είναι αυτό του Αγροτικού Αστέρα, και το αν θα προβιβαστεί στη Super League 2 ή θα ισχύσει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου (για το Μητρώο) και θα πάρει άλλη ομάδα τη θέση του.

Παράλληλα, η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει και για τις άλλες δύο κενές θέσεις που έχουν προκύψει στην SL 2, της Ξάνθης και του Εργοτέλη, όπου θα αντικατασταθούν από τις ομάδες που συμμετείχαν αλλά δεν προβιβάστηκαν από τα μπαράζ, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλή Λάρισας.

Σε περίπτωση που ο Ηρακλής πάρει πρόσκληση για Super League 2, τότε θα χρειαστεί να «τρέξει» πολύ, ώστε να δημιουργήσει ΠΑΕ και είναι δεδομένο πως θα δοθεί ένας επιπλέον χρόνος από την διοργανώτρια, ώστε να γίνουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να είναι πανέτοιμη η ομάδα για τη νέα κατηγορία – πρόκληση.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ηρακλή Λάρισας (5/10)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.