Βαθμολογία

Σκληρή δουλειά για τους τερματοφύλακες (PICS)

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε τη Δευτέρα (5/10) το απόγευμα, στο γήπεδο Νεάπολης Α’, όπου ο Ηρακλής Λάρισας έκανε την προπόνησή του, η δουλειά των τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Τσότσα.

Φώτης Κουτζαβασίλης και Τάσος Παπαγιάννης (απουσίαζε δικαιολογημένα ο Αιμίλιος Ντάτσι) δούλεψαν για αρκετή ώρα με λάστιχα.

Ο κ. Βαγγέλης Τσότσας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτέλεση των ασκήσεων και μάλιστα ήταν πολλές οι περιπτώσεις που επιβράβευε τους τερματοφύλακές του με συνεχείς ατάκες.

Τους ζήτησε να συνεχίζουν την σκληρή δουλειά, ώστε να υπάρχει συνεχή βελτίωση ενώ η εντολή του ήταν, ακόμα και όταν έχουν ολοκληρώσει την επέμβαση να μην εφησυχάζουν και να παίρνουν ξανά θέση ετοιμότητας στο τέρμα τους.

Πάντως ο Τσότσας πραγματικά έχει έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο να επικοινωνεί με τους παίκτες του. Σίγουρα η μεγάλη του εμπειρία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο πέρασμα όλων αυτών των δεκαετιών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.