Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας: Έτοιμος για το φιλικό με την ΑΕΠ Κοζάνης (PICS)

Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Ηρακλή Λάρισας, στην Κοιλάδα, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (1/10) η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (2/10 – 16:30) στο ΔΑΚ Κοζάνης με την τοπική ΑΕΠ Κοζάνης (ομάδα Γ’ Εθνικής).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο τεχνικός του Ηρακλή κ. Παναγιώτης Διλμπέρης, μαζί με το επιτελείο του (Χρήστος Χατζηλιάδης, Μπάμπης Παναγούλης, Βαγγέλης Τσότσας) είδαν με ικανοποίηση να μετέχουν όλοι οι παίκτες στην προπόνηση εκτός του Εσκουρέδο που έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Θα είναι μία ακόμη καλή ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο να διαπιστώσει την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα εντατικής δουλειά που γίνεται.

Τέλος στο «στρατόπεδο» της ομάδας περιμένουν να μάθουν όσο συντομότερα γίνεται την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, έτσι ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτό το «σήριαλ» που σίγουρα δεν βοήθησε κανέναν.

Εικόνες από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (1/10) στην Κοιλάδα

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.