Βαθμολογία

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Ένα ακόμη φιλικό ματς έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) ο Ηρακλής Λάρισας που πιθανότατα θα αγωνιστεί στην Super League 2 τη νέα χρονιά.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα αντιμετώπισε στο γήπεδο Νεάπολης (λόγω επανασποράς που γίνεται στο AEL FC ARENA) τον Εορδαϊκό. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1 και έχασαν πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του ματς και για άλλα γκολ. Ο Ηρακλής είχε και δοκάρι.

Μαχητικός ο Εορδαϊκός έδειξε καλά δείγματα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα θα έχει μία καλή πορεία τη νέα χρονιά, αφού διαθέτει και ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες αλλά και πολλά νέα παιδιά με μέλλον.

Στο 2’ ο Λεσάϊ έδωσε πάσα στον κενό χώρο στον Μεζίνι, ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 12’ ο Μάριος Καψάλης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τσιμίκας έκανε το σουτ, έδιωξε ασταθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Τσιμίκας και πάλι με σουτ σκόραρε για το 2-0.

Στη συνέχεια οι νικητές έχασαν ευκαιρίες με τους Αλτάνη (21’), Γκουγκούδη (34’), αλλά και Ζαφειρίου (38’ – 41’).

Στο 32’ ο Στέλιος Καψάλης πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή και είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 37’ ο έμπειρος Ματούλας για τον Εορδαϊκό σκόραρε για το 2-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη και στην πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος στο 46’ ο Σέρβος Μάρκοβιτς μετά από ωραία ατομική ενέργεια σκόραρε με πλασέ για το 3-1.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τους Καψάλη Μ. (59’), Μάντικα (63’), Χριστίδη (65’) και Κουτζαηλία Κ. (77’).

*Επόμενο φιλικό για τον Ηρακλή Λάρισας την ερχόμενη εβδομάδα με την ΑΕΠ Κοζάνης εκτός έδρας.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Αλτάνης, Γκουγκούδης, Ζαφειρίου, Τσιμήκας, Μεζίνι, Τασιούλης, Λεσάϊ.

Έπαιξαν και οι: Χριστίδης, Κουτσιούδης, Μάρκοβιτς, Ευθυμιάδης, Αγγελούλης, Δοδοντσάκης, Γαργάλας, Μάντικας, Κουτζαηλίας Κ., Καμπέρης, Μπαλαμώτης, Ντάτσι.

Εορδαϊκός (Χάρης Βοριαζίδης): Αλευράς, Τρούπκος, Ανδρονικίδης, Πούλιος, Χαραλαμπίδης, Χιμολάρι, Βούρτης, Μπαλίτσας, Κωτίδης, Τσαγκαλίδης, Ματούλας.

Έπαιξαν και οι: Κάτανας, Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Πίτσικος, Αλιατίδης, Ντερβίσι, Πάπος, Καβαλάρης, Ζαμπέτας, Μιχαηλίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Κοτούμπας, Δ., Παπαγεωργίου.