Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας – Απόλλων Λάρισας 1-1 σε φιλική αναμέτρηση (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (20/9) στο γήπεδο Κοιλάδας ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Απόλλωνα Λάρισας. Δύο ομάδες που μπορεί να τεθούν αντιμέτωπες στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το φιλικό για την ιστορία ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 75’, με τον Απόλλωνα Λάρισας να «απαντάει» στην τελευταία φάση του ματς για το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, αρκετά καλό ρυθμό, αν και ο πολύ δυνατός αέρας ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψε να ολοκληρωθούν αρκετές φάσεις.

Το ματς είχε δύναμη, πάθος και σε γενικές γραμμές και οι δύο ομάδες πάλεψαν, μόχθησαν για το αποτέλεσμα, αν και αυτά τα ματς είναι περισσότερο για τους προπονητές.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Διλμπέρης, ο τεχνικός του Ηρακλή είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει αρκετά πράγματα και να δοκιμάσει σχήματα αλλά και όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του. Δεν αγωνίστηκε ο Μπάμης που έχει θλάση πρώτου βαθμού, όπως και ο Καμπέρης που έχει ένα μικρό πρόβλημα (σφίξιμο στον δικέφαλο) από το φιλικό με την ΑΕΚ Β’. Τραυματίας αποχώρησε ο Σούμπασης, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για κάτι σοβαρό.

Από την άλλη ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας κ. Βαγγέλης Μόρας είχε την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Με τα χρώματα του Απόλλωνα αγωνίστηκε και ο επιθετικός Ζαχαράκης, προερχόμενος από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Για τους φιλοξενούμενους δεν έπαιξαν οι Σκούπρας, Λίταινας, Καλούσης, Μπαλογιάννης.

Το φιλικό είχε λίγες φάσεις. Στο 2’ ένα καλό σουτ του Χριστίδη πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Γκαρσία για τον Απόλλωνα εκτέλεσε το κόρνερ και ανάγκασε τον Κουτζαβασίλη να διώξει σε κόρνερ.

Στο 32’ φάουλ του Σιατραβάνη, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ μακρινό σουτ του Τσιμίκα, στα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Τρία λεπτά μετά ο Αυλωνίτης για τους φιλοξενούμενους έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μεζίνι. Ο φορ του Ηρακλή πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κεφαλιά είδε την μπάλα αργά – αργά να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 91’ στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Απόλλων κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Φυτόπουλος και ο έμπειρος Γιαννίτσης πήδηξε ψηλά μέσα στην περιοχή για το 1-1. Αμέσως μετά ο ρέφερι σφύριξε για τελευταία φορά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια σε πολύ καλό κλίμα από τα δύο σωματεία του νομού μας.

Ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε «στροφές» στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να έχει περισσότερο καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος.

*Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί προπονητές (Μιχάλης Ζιώγας, Τάσος Μπεριτζάς, Γιάννης Τσακμακίδης, Βαγγέλης Μπρισίμης, Νίκος Παπανικολάου, Γιώργος Κοτσιανούλης).

*Ακυρώθηκε τελικά το προγραμματισμένο φιλικό ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ηρακλή Λάρισας.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καψάλης Σ., Σούμπασης, Εσκουρέδο, Τσιμίκας, Ζαφειρίου, Μάντηκας, Χριστίδης.

Έπαιξαν και οι: Κακαβίτσης, Λεσάϊ, Τασιούλης, Γαργάλας, Ευθυμιάδης, Μπαλαμώτης, Αλτάνης, Παπαγιάννης, Μεζίνι, Κουτσιούδης, Αγγελούλης.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Μόρας): Μέλλη, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Φουρκιώτης, Αυλωνίτης, Χατζής, Χαλάτσης, Σιατραβάνης, Γκαρσία, Σταματής, D’ Agostino.

Έπαιξαν και οι: Οικονομόπουλος, Ποτόσογλου, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης, Ζιάκας, Παρασκευούδης, Σκύφτας, Διβανές, Φυτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιάννης, Μάνος, Δίχρης.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.