Βαθμολογία

Κοίταξε στα μάτια ο Ηρακλής Λάρισας την ΑΕΚ Β’ και άφησε υποσχέσεις (PICS)

Μία εμφάνιση αντάξια των υψηλών προσδοκιών που έχει και φέτος ο Ηρακλής Λάρισας, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (14/9) στο AEL FC ARENA κόντρα στην δυνατή ΑΕΚ Β’ που αγωνίστηκε με όλους τους βασικούς της παίκτες.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το τελικό σκορ δεν έχει μεγάλη σημασία, όμως η ομάδα της Λάρισας στάθηκε εξαιρετικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0-0 και να αδικεί τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Ηρακλή παρά τις απουσίες των Μεζίνι, Τασιούλη και Κακαβίτση, αλλά και τις αναγκαστικές αλλαγές των Μπάμη και Καμπέρη, στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι στην ΑΕΚ Β’, δημιούργησε ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε κυριολεκτικά μία ανάσα από το γκολ.

Αμυντικά ο Ηρακλής όποτε χρειάστηκε τα πήγε πολύ καλά, ενώ και η γενικότερη ανάπτυξη της ομάδας αλλά και στο τακτικό κομμάτι όλοι πήραν πολύ καλό βαθμό.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Στο 18’ ο Μάντικας πήρε τη μπάλα, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να διώξει σε κόρνερ.

Στο 21’ σουτ μακρινό του Αλτάνη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ την έβγαλε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Λεσάι επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, που πέρασε άουτ.

Στο 31’ ο Μάριος Καψάλης έκανε νέο σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής έφτασε γι’ ακόμη μία φορά μία ανάσα από το γκολ, με τον Εσκουρέδο να δίνει πάσα στον Μάριο Καψάλη, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια, την μπάλα μπλόκαρε ο κίπερ της ΑΕΚ.

Η Ένωσης στην επανάληψη πέραν ορισμένων μακρινών σουτ δεν είχε κάποια δύσκολη φάση για την εστία του Ηρακλή. Η ΑΕΚ απείλησε με σουτ των Μουστακόπουλου (47') και Χατζηκυριάκου (57') που αντιμετώπισε αποτελεσματικά ο αντίπαλος γκολκίπερ.

*Στο ξεκίνημα του αγώνα, κατόπιν πρωτοβουλίας της ΑΕΚ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από την οποία συμπληρώνονται εφέτος 100 χρόνια.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Καμπέρης, Αλτάνης, Μπάμης, Τσιμήκας, Χρηστίδης, Λεσάι, Μάντηκας.

Έπαιξαν και οι: Εσκουρέδο, Γαργάλας, Γκουγκούδης, Σούμπασης, Ζαφειρίου, Παπαγιάννης, Κουτσιούδης (δοκ.), Δοδοντσάκης, Κουτζαηλίας Κ.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Θεοχάρης (64' Αγγελόπουλος) Τρούμπουλος, Ντάικο (46' Χατζηκυριάκος) Ραντόνια, Σταμούλης, Παρράς (85' Γεωργέας) Μουστακόπουλος (70' Ρουκουνάκης) Γερολέμου (83' Κορομηλάς) Σκόνδρας, Τζ. Γκαρσία, Γκολφίνος (46' Κοσίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μίχος, Στάϊκος.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.