Βαθμολογία

Σκληρή δουλειά και στο βάθος ΑΕΚ Β’ (44 PICS)

Με εντατικούς ρυθμούς και αρκετές διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο σύλλογος έχει ξεκινήσει από αρχές Αυγούστου τις προπονήσεις του και ουσιαστικά βρίσκεται στην τελική ευθεία της βασικής προετοιμασίας.

Όλο αυτό το διάστημα το τεχνικό τιμ με προπονητή τον κ. Παναγιώτη Διλμπέρη και το επιτελείο του (Χρήστος Χατζηλιάδης, Μπάμπης Παναγούλης, Βαγγέλης Τσότσας), εργάστηκαν σκληρά για να έρθουν στο πρωτάθλημα (όποτε και αν ξεκινήσει…) τα επιθυμητά αποτελέσματα που είναι φυσικά οι νίκες.

Το πρωί της Κυριακής (11/9) το ραντεβού ήταν στο προπονητήριο της ομάδας στην Κοιλάδα, εκεί όπου για περίπου μία ώρα οι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα που ήταν συνδυαστικό (και φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα).

Το σημαντικό είναι πως παρά την κούραση των προπονήσεων αφού το πρόγραμμα είναι απαιτητικό, οι παίκτες ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δυνατό τεστ με ΑΕΚ Β’

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (12/9), ενώ την προσεχή Τετάρτη (14/9) η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας θα δώσει άλλο ένα δυνατό φιλικό στο AEL FC ARENA με την ΑΕΚ Β’.

Γλυκά στο γήπεδο

Το πρωί της Κυριακής (11/9) ο γυμναστής του Ηρακλή Λάρισας κ. Μπάμπης Παναγούλης είχε τα γενέθλιά του και μάλιστα μετά το πέρας της προπόνησης μοίρασε γλυκά σε όλους! Τις θερμότερες ευχές μας και από το athleticlarissa.

Δείτε εικόνες από την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (11/9) στην Κοιλάδα

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.