Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο συνονόματους (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής (4/9) στο AEL FC ARENA ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες μόχθησαν για το καλύτερο δυνατό με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-2. Αναμέτρηση Ηρακλήδων, με επεισόδια Θεσσαλονικέων που έκαναν άσχημη εντύπωση και χάλασαν ως ένα βαθμό το φιλικό ματς. Η ένταση δημιουργήθηκε κατά την είσοδό τους λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του αγώνα και συνεχίστηκαν μετά το τέλος του ματς έξω από το γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς.

Όσο περνούσε η ώρα και ιδιαίτερα στην επανάληψη ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε στροφές και με έναν εξαιρετικό Αλτάνη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό χωρίς όμως να έχει την ανάλογη αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια και στο γκολ.

Οι παίκτες του κ. Παναγιώτη Διλμπέρη προσπάθησαν πολύ ιδιαίτερα στην επανάληψη και έβαλαν δύσκολα στους παίκτες της Θεσσαλονίκης που όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή τους έπεφτε.

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας να μην έχει στο συγκεκριμένο ματς βασικούς παίκτες προς χρησιμοποίηση (Εσκουρέντο, Γκουγκούδης, Δοδοντσάκης). Επίσης στα μεταγραφικά των γηπεδούχων αναμένεται να γίνουν και κάποιες ακόμη ποιοτικές προσθήκες…

Στο έβδομο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Πατράλη. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Κουντουριώτης στο 76΄.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Σούμπασης, Λεσάι, Μπάμης, Μεζίνι, Τσιμίκας, Μάντικας.

Έπαιξαν και οι: Αλτάνης, Ευθυμιάδης, Παπαγιάννης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Γαργάλας, Μπαλαμώτης, Τασιούλης, Χριστίδης.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης (Κωνσταντίνος Γεωργιάδης): Βελλίδης,Πανάγου (82′ Μπαλικτσής),Βιτλής (82′ Σενγκέργκης), Α. Παπαστεριανός, Σιούτας, Μανουσάκης (60′ Τότσκα), Πατράλης (60′ Μ. Παπαστεριανός), Τόμας (65′ Κραγιόπουλος), Νταμιάν Σίλβα (60′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (82′ Πέλκας), Άλεξιτς (60′ Κουντουριώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Παπαγεωργίου, Μπουρονίκος.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.