Βαθμολογία

Όλα «δουλεύουν ρολόι» (PICS)

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας χωρίς να τον αγχώνει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Και αυτό γιατί η διοίκηση της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ και το τεχνικό επιτελείο που έχει ανανεωθεί, έχουν αποφασίσει να δουλέψουν σε νέα πρότυπα και να ετοιμάσουν μία ομάδα που όπου και αν παίξει, να παρουσιάσει ένα άκρως ελκυστικό θέαμα και να πηγαίνει πάντα για τη νίκη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μέχρι στιγμής ο νέος τεχνικός κ. Παναγιώτης Διλμπέρης και οι συνεργάτες του, ο κ. Χρήστος Χατζηλιάδης, ο κ. Μπάμης Παναγούλης και ο κ. Βαγγέλης Τσότσας δουλεύουν καθημερινά με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, με αποκορύφωμα το δυνατό τελευταίο τεστ με τη Νίκη Βόλου, όπου ο Ηρακλής «κοίταξε στα μάτια» μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για άνοδο στη SL.

Προετοιμασία στο AEL FC ARENA πριν το νέο δυνατό φιλικό…

Το απόγευμα της Παρασκευής (3/9) η προπόνηση διεξήχθη στο AEL FC ARENA, ενώ το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο (3/9). Την Κυριακή (4/9) στις 17:30 θα δοθεί ένα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δει το τεχνικό επιτελείο της λαρισινής ομάδας αρκετά που έχουν δουλέψει καθημερινά στις προπονήσεις.

Το σημαντικό είναι πως το «οπλοστάσιο» του Ηρακλή είναι γεμάτο πλην του στρατευμένου Δοδοντσάκη.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.