Βαθμολογία

Θετικό πρόσημο και ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (27/8) ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (0-0).

Αποστολή: Χρήστος Γκατζούλης

Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της «Άλλης Μεριάς», με τους Σάκη Θεοδοσιάδη και Παναγιώτη Διλμπέρη να έχουν την ευκαιρία για χρήσιμες δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμούς. 

Ούτε φιλικό δεν χάνει ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ. Τον πέτυχε ο φακός μας, μαζί με την γλυκύτατη σύζυγό του Μαρία (δεξιά) που και αυτή δεν απουσιάζει ποτέ, καθώς και την σύζυγό του Χρήστου Χατζηλιάδη, την συμπαθέστατη Μαρία (αριστερά) επίσης που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα!

Η ομάδα της Λάρισας παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά έδειξε ένα θετικό πρόσωπο και βελτίωσε αρκετά πράγματα που θέλει το τεχνικό τιμ. Ακόμη φυσικά είναι πολύ νωρίς αφού η ομάδα ακόμη είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και υπάρχουν πολλά περιθώρια ακόμη βελτίωσης.

Τρίτιο φιλικό και ο Ηρακλής κρατάει το μηδέν στην άμυνα, δείχνοντας πως αμυντικά λειτουργεί πολύ καλά. Επίσης όσον αφορά το τακτικό κομμάτι οι παίκτες στάθηκαν πολύ καλά, ενώ βγήκαν αρκετές κόντρα αντεπιθέσεις, εκεί όπου ο Ηρακλής λίγο έλειψε να σκοράρει. Ακολουθούν και νέα δυνατά φιλικά με Νίκη Βόλου εκτός έδρας και στη συνέχεια Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ΑΕΚ Β’ στο AEL FC ARENA.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τασιούλης, Μπαλαμώτης και Γκαλίτσιος από πλευράς Ηρακλή που έτρεξαν πριν το φιλικό. Την Κυριακή (28/8) η ομάδα έχει ρεπό.

Στο αγωνιστικό μέρος, η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε για τον Ηρακλή Λάρισας στο 1ο λεπτό, όμως το σουτ του Ζαφειρίου από πλάγια θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη. Για τον Ολυμπιακό Βόλου απάντησε στο 11′ ο Καμπέρης, χωρίς όμως να βρει στόχο, σε ένα πρώτο τέταρτο με καλό γενικά ρυθμό. Στο 16′ ο Ζαφειρίου ήταν εκείνος που προσπάθησε να απειλήσει και πάλι, όμως το σουτ του εκτός περιοχής πέρασε εκτός.

Στο 18′ ο Κόλα εκτέλεσε έξυπνα το κόρνερ βάζοντας δύσκολα στον Κουτζαβασίλη, η φάση συνεχίστηκε με τη μπάλα να φτάνει στον Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε την προβολή αλλά δεν κατάφερε να τη στείλει προς τα δίχτυα. Το σουτ του Κόλα από πλάγια θέση στο 35′ πέρασε εκτός.

Στις καθυστερήσεις ο Κόλα εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαϊωάννου πήδηξε ψηλότερα από όλους και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο 51’ σου επιχείρησε ο Μεζίνι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 58’ ο Κόλα εκτέλεσε το φάουλ εκτός περιοχής, αλλά είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Στο 70′ ο Ευθυμιάδης επιχείρησε ένα καλό σουτ από πλάγια θέση χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εκτός κατέληξε και το συρτό σουτ του Σκοπελίτη πέντε λεπτά αργότερα.

Στο 79’ ο Μάντικας για τον Ηρακλή έκανε μία ωραία ενέργεια από πλάγια, έβγαλε τη σέντρα – σουτ, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης (85′ Κοκώνης), Λάμπος (71′ Παπαδήμος), Διαμαντόπουλος (76′ Ακριβόπουλος), Παπαϊωάννου, Γαλανόπουλος (46′ Σιουμουρέκης), Καμπέρης, Κόφφας (46′ Σκοπελίτης), Κόλα, Αναστασίου (65′ Μυλωνάς), Κατσαγεωργίου (53′ Σταμπουλής), Ντινιωτάκης (76′ Σκούρας).

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης (58′ Παπαγιάννης), Καψάλης Μαρ., Καμπέρης (82′ Κουτζαηλίας Κ.), Γαργάλας (46′ Αγγελούλης), Καψάλης Στερ., Μπάμης, Τσιμίκας (58′ Αλτάνης), Ζαφειρίου (46′ Σούμπασης), Μεζίνη (80′ Κουτζαηλίας Γ.), Λεσάι (70′ Ευθυμιάδης), Μάντικας.

Διαιτητής: Τασιόπουλος. Βοηθοί: Αγγελόπουλος, Λακιάς.

*Ευχαριστούμε το regista.gr για την παροχή στοιχείων του ματς, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο ιστοσελίδων.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.