Βαθμολογία

Τέσσερις μεταγραφές για τον Ηρακλή Λάρισας! (PICS)

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις νέους παίκτες απέκτησε τις τελευταίες ημέρες ο Ηρακλή Λάρισας στην προσπάθειά του να ενισχυθεί. Οι τρεις από τους τέσσερις πήραν και χρόνο συμμετοχής. Ο τέταρτος της… παρέας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προληπτικά.

Δημήτρης Τασιούλης

Είναι γεννηθείς το 1997 και αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ένας πολύ καλός παίκτης που έχει σημαντικές παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες με καταγωγή από το Βλαχογιάννι. Έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως Τύρναβος, Ολυμπιακός, Κισσαμικός, Απόλλων Λάρισας, Ιεράπετρα και Αστέρας Βλαχιώτη. Παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της ομάδας στην επίθεση.

Λάμπρος Αγγελούλης

Ο Λάμπρος Αγγελούλης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Είναι ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος κεντρικός αμυντικός και μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου και διακρίνεται για την μαχητικότητά του.

Δημήτρης Αλτάνης

Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με πολλά τρεξίματα και μεγάλη διάθεση να εξελιχθεί. Ο καταγόμενος από τη Φθιώτιδα παίκτης, με θητεία στην Κ17 του Ατρομήτου και στην Κ19 της Λαμίας, αγωνίστηκε επίσης στον Φωκικό, ενώ έχει περάσει και από Αετό Μακρυχωρίου και Ατρόμητο Παλαμά.

Παναγιώτης Μάντικας

Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννηθείς το 2003) που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης αλλά και στο κέντρο, με καλά στοιχεία και δυνατότητες εξέλιξης. Προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.