Βαθμολογία

Τα «κομάντο» του Ηρακλή! (PICS)

Το ξεκίνημα του Ηρακλή Λάρισας περιλαμβάνει πολύ δουλειά καθημερινά στο προπονητήριο της ομάδας στην Κοιλάδα, εκεί όπου «χτίζεται» κάτι πολύ καλό.

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης

Παρότι ακόμη είναι μόνο η αρχή, η ομάδα μέρα με τη μέρα παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο και αυτό φάνηκε και στο δεύτερο φιλικό με τον Διγενή στο Νεοχώρι. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η εικόνα που βγάζει η ομάδα. Η συνέπεια στη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και από προπόνηση σε προπόνηση.

Ο νέος φιλόδοξος τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης, με το πολύ καλό επιτελείο του (Χρήστος Χατζηλιάδης – Μπάμπης Παναγούλης – Βαγγέλης Τσότσας) έχουν αρχίσει να βάζουν γερές βάσεις, με ξεκάθαρους ρόλους στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές. Με πολλά τρεξίματα, ενέργεια, ένταση. Με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Ικανότητα στις στατικές φάσεις. Τα στοιχεία της φιλοσοφίας του νέους προπονητή είναι ευδιάκριτα στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου.

Ο νέος κόουτς προσπαθεί αυτό το διάστημα να «μπολιάσει» τους παίκτες του με την δική του νοοτροπία. Ψυχή, πάθος, μαχητικότητα, «πείνα» για νίκες και διακρίσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, παρουσιάζονται σαν πολεμιστές στο γήπεδο, κομάντο κανονικοί. Με το μαχαίρι στα δόντια ακόμη και στις προπονήσεις.

Η πίεση που βάζει ο Διλμπέρης στους ποδοσφαιριστές, δεν επιτρέπει σε κανένα ούτε στιγμή να είναι αδιάφορος. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις.

Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει ο φετινός Ηρακλής, αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς. Το δείγμα όμως μέχρι στιγμής είναι κάτι περισσότερο από ελπιδοφόρο…

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.