Βαθμολογία

Δουλειά, δουλειά, δουλειά…

Μία ακόμη απαιτητική εβδομάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον Ηρακλή Λάρισας που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει για την ώρα (!!!) το που θα αγωνίζεται ο σύλλογος, όμως αυτό δεν εμποδίζει τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να καταστρώνουν τα πλάνα τους για παν ενδεχόμενο.

Σίγουρα αυτό το διάστημα κρίνεται δύσκολο και με πολλές υποχρεώσεις, όμως άπαντες στην ομάδα έχουν αποφασίσει να δουλέψουν σκληρά, πολύ σκληρά για να είναι έτοιμοι και για την Super League 2 αλλά και την Γ’ Εθνική.

Είναι δεδομένο πως το ρόστερ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί (σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν παίκτες). Το σωματείο αποτελεί «μήλον της έριδος» για ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα «μαγαζί» που δουλεύει πολύ σοβαρά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, αφού πληθώρα παικτών καθημερινά προτείνονται στον Ηρακλή Λάρισας από κάθε μέρος του κόσμου!

Παναγιώτης Διλμπέρης, Χρήστος Χατζηλιάδης, Μπάμπης Παναγούλης και Βαγγέλης Τσότσας δουλεύουν καθημερινά στο προπονητήριο της ομάδας στην Κοιλάδα, ενώ πολλές ημέρες οι προπονήσεις είναι και διπλές.

Η εβδομάδα κυλάει φυσιολογικά και το προσεχές Σάββατο (27/8) στις 18:00 στην περιοχή «Άλλη Μεριά» στο Βόλο, ο Ηρακλής θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, αυτή τη φορά με τον τοπικό Ολυμπιακό. Αναμένεται να είναι ένα δυνατό τεστ όπου θα βγούνε εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα.