Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό, χρήσιμα συμπεράσματα για Ηρακλή Λάρισας και Κιλελέρ (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) στο AEL FC ARENA. Ο Ηρακλής Λάρισας αντιμετώπισε το Κιλελέρ (πρώτο τέστ και για τις δύο ομάδες).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά (το πιθανότερο είναι Super League 2). Από την άλλη το Κιλελέρ θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Το τελικό αποτέλεσμα φυσικά μικρή σημασία έχει, αφού αυτά τα ματς είναι καθαρά για τους προπονητές όπου δοκιμάζουν διάφορους παίκτες και σχήματα. Ο Ηρακλής Λάρισας έχει μία εβδομάδα προετοιμασίας, ενώ το Κιλελέρ τρεις.

Το συγκρότημα του Ηρακλή παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό, με τους παίκτες του να κάνουν την δική τους προσπάθεια. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη και περιμένει σκληρή δουλειά άπαντες στο σύλλογο. Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης και οι συνεργάτες του (Χατζηλιάδης, Παναγούλης, Τσότσας) έχουν να κάνουν σημαντικές επισημάνσεις από το πρώτο φιλικό.

Από την άλλη το Κιλελέρ του Κώστα Κατσάρα παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό και είναι δεδομένο πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και θα μοχθήσουν για την πρώτη θέση. Εξάλλου υπάρχει και το υλικό για να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό.

Ιδιαίτερες φάσεις δεν δημιουργήθηκαν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 38’ με το καλό χτύπημα κόρνερ του Γκιουρσάνη να διώχνει με τις γροθιές ο Κουτζαβασίλης. Στο 42’ το σουτ του Τσιμίκα μπλόκαρε σταθερά ο Κουτσιρίμπας και στο 46’ σέντρα του Καμπέρη από αριστερά, ο Πατρινός πήρε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη στο 56’ μακρινό σουτ του Σούμπαση πέρασε άουτ, με τους γηπεδούχους να έχουν την μεγαλύτερη φάση στο 57’ με τον Κακαβίτση να παίρνει την κεφαλιά αλλά αυτή βρήκε στο δοκάρι. Τέλος στο 66’ ο Βαταμίδης εκτέλεσε πολύ καλά ένα φάουλ από αριστερά, αλλά δεν μπόρεσαν οι επιθετικοί να το εκμεταλλευτούν.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καμπέρης, Καψάλης Σ., Δοδοντσάκης, Καψάλης Μ., Μπάμης, Τσιμίκας, Ζαφειρίου, Πατρινός (δοκ.), Χρηστίδης, Λεσάι.,

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαγιάννης, Ντάτσι, Ευθυμιάδης, Βαταμίδης, Μεζίνι, Κακαβίτσης, Γκαλίτσιος, Αναδολού, Ντελής, Γαργάλας, Γκόρος (δοκ.), Κουτζαηλίας Κ., Κουτζαηλίας Γ.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας – Βασίλης Δοδοντσάκης): Κουτσιρίμπας, Βαγενάς, Μπαρούτας, Χατζηλιάδης, Αντωνίου, Αλτάνης, Γκιουρσάνης, Αργύρης, Τζέκας Χ., Παπαγεωργίου, Γκουγκουλιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Βουραζέρης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Ντιντής Στ., Ντιντής Θ., Φασούλας (δοκ.), Τζέκας Α., Αναγνώστης, Χατζησαββίδης (δοκ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Δίχρης, Ρουπέλας.

*Η διοίκηση του Κιλελέρ ευχαριστεί τον φαρμακοποιό του χωριού κ. Ιωάννη Σβερώνη για το φαρμακευτικό υλικό που προσφέρει στο σύλλογο.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.