Βαθμολογία

Προπόνηση με ένταση και τακτική… (PICS)

Η προετοιμασία της Ηρακλή Λάρισας συνεχίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα (12/08) σε εντατικούς ρυθμούς με το τεχνικό επιτελείο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Του Χρήστου Γκατζούλη

H προπόνηση διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Κοιλάδας, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στην τακτική.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν το πρώτο φιλικό με το Κιλελέρ (ομάδα Α’ ΕΠΣΛ DE TOX), το Σάββατο (13/8) το απόγευμα στις 18:00 στο AEL FC ARENA.

Θα είναι μία καλή ευκαιρία να βγούνε κάποια πρώτα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, εξάλλου υπάρχει χρόνος για σκληρή δουλειά.

Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και είναι δεδομένο πως πολλά θα κρίνει και η κατηγορία που θα παίξει ο σύλλογος, με την ευχή όλων, ο Ηρακλής να παίξει στην Super League 2, κάτι που θέλει η διοίκηση και γι’ αυτό έχουν γίνει όλες αυτές οι κινήσεις σε οργανωτικό επίπεδο, εκεί όπου η ομάδα παίρνει άριστα!

Δείτε εικόνες από την απογευματινή προπόνηση του Ηρακλή Λάρισας στην Κοιλάδα (12/8).

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.