Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Λάρισας διευκρινίζει…

Η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας με αφορμή δημοσιεύματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική Ιταλία για την επικείμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Παπαδόπουλου στην ομάδα της Τζένοα, αλλά και σωρεία τηλεφωνημάτων δημοσιογράφων και άλλων ανθρώπων του χώρου του ποδοσφαίρου, θα ήθελε να διευκρινίσει κάποια πράγματα για την ενημέρωση του κόσμου, διότι δεν θέλουμε να μένουνε αναπάντητα ερωτήματα.

Ο ποδοσφαιριστής μας όντως εντυπωσίασε τους Ιταλούς Scouters, κατά τη διάρκεια του τριήμερου «1st Scouting Camp in Larissa» που διοργάνωσε η ομάδας μας, και «άναψαν το πράσινο φως» για την απευθείας μεταγραφή του!

Το σωματείο μας σεβόμενο την ιστορία του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού Ιταλικού συλλόγου, θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Τζένοα, η οποία και θα γίνει όταν ολοκληρωθούν όλα τα τυπικά, και στη συνέχεια θα προβεί σε ανάλογες αναφορές - ευχαριστίες για μία τόσο σημαντική στιγμή για όλους εμάς!

Ο Ηρακλής Λάρισας έχει δημιουργήσει μία διαρκώς αναπτυσσόμενη ακαδημία τα τελευταία χρόνια. Σκοπός είναι, η ανάδειξη νέων ταλέντων απο την περιοχή μας, την εξέλιξη τους μέσα απο σωματείο μας και την συμμετοχή τους στην ανδρική ομάδα. Με την συμμετοχή τους αυτήν, επιδιώκουμε να τους δοθεί η ευκαιρία να αποτελέσουν το μέλλον του Ηρακλή και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους μέσα απο μία μεταγραφή σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ. Χρόνο με τον χρόνο, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε στους μικρούς αθλητές μας όλες τις βάσεις και τα εφόδια μέσα απο το παιχνίδι και την διασκέδαση που θα χρειαστούν για να κάνουν το επόμενο ποδοσφαιρικό τους βήμα.

Η φετινή διοργάνωση δύο πολύ μεγάλων Event, το 1st Easter Larissa Cup (με συμμετοχή 52 τμημάτων και 700+ παιδιών), αλλά και το 1st Scouting Camp (με Scouters απο την Ιταλία και απο τις ομάδες της SuperLeague1) το αποδεικνύει περίτρανα. Ο Ηρακλής απο την 1η ημέρα επενδύει στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό, έτσι ώστε στο μέλλον να υπάρξουν ανάλογες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες! Το μέλλον μας ανήκει!
 
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εγγραφές και την έναρξη των ακαδημιών. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα social media των διοργανώσεων και να πάρετε μια γεύση απο την προσπάθεια μας.

1st Easter Larissa Cup:

Βίντεο παρουσίασης τελικών: https://www.youtube.com/watch?v=KvW7n5JGtTc&t=2s

Facebook: https://www.facebook.com/1st.Easter.Larisa.Cup

Instagram: https://www.instagram.com/1st_easter_larisa_cup/

1st Scouting Larissa Camp:

Συνέντευξη τύπου: https://www.youtube.com/watch?v=LBJbwsExqO0

Facebook: https://www.facebook.com/scoutingcamp/

Instagram: https://www.instagram.com/1st_scouting_camp_larissa/

Με εκτίμηση

Λάμπρος Ιωακείμ

Πρόεδρος Δ.Σ.