Βαθμολογία

Εδώ «χτίζεται» ο νέος Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Σε ένα άκρως επαγγελματικό προπονητικό κέντρο ξεκίνησε να «χτίζεται» ο Ηρακλής Λάρισας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί ακόμη για την ώρα η κατάσταση, να παραμένει ρευστή αναφορικά με την κατηγορία, που θα αγωνίζεται ο ιστορικός σύλλογος, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του σωματείου, να οργανωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το προπονητικό κέντρο της Κοιλάδας είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά από ενέργειες του προέδρου της ομάδας κ. Λάμπρου Ιωακείμ.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι πραγματικό «χαλί», ενώ και τα αποδυτήρια έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Ηρακλή.

Τη Δευτέρα (8/8) η προπόνηση ήταν το απόγευμα με αρκετό αεράκι, κάτι που βοήθησε τους παίκτες να εκτελέσουν το πρόγραμμα του κόουτς κ. Παναγιώτη Διλμπέρη και των συνεργατών του.

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να δοκιμαστούν και ορισμένοι παίκτες και στη συνέχεια το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει…

Το σημαντικό είναι πως υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους παίκτες και οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τον έμπειρο κόουτς να περνάει σιγά – σιγά κομμάτια τακτικής που θέλει, να εφαρμόσει ενόψει των επίσημων αγώνων.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και μάλιστα αυτή τη βδομάδα θα διεξαχθούν και ορισμένες διπλές, όπου το πρωί το πρόγραμμα θα έχει περισσότερο φυσική κατάσταση και το απόγευμα μπάλα και πολύ τακτική.

*Παρακαλούμε η αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών του athleticlarissa που αφορούν τον Ηρακλή Λάρισας να έχουν πάντα αναφορά της πηγής αφού αποτελούν copyright του site μας και έχουμε λάβει ειδική άδεια επ' αυτού.