Βαθμολογία

Στην Ιταλική Spal θα δοκιμαστεί ο Γαργάλας του Ηρακλή Λάρισας!

Μεγάλη επιτυχία του Ηρακλή Λάρισας η πρόσκληση ενός ακόμη παίκτη από την Ακαδημία του σωματείου σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο! Ο λόγος για τον αμυντικό Μιχάλη Γαργάλα (2005) που θα δοκιμαστεί στην Ιταλική Spal. Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλή:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρώτο αποτέλεσμα αυτού του τριήμερου Scout Camp, όπου τα παιδιά που παρεβρέθηκαν τα έδωσαν όλα για τα όνειρα τους.

Η πρώτη πρόσκληση ποδοσφαιριστή αφορά τον Μιχάλη Γαργάλα (2005), αγωνίζεται με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας. Φέτος αγωνίστηκε σε αγώνες κυπέλλου αλλά και σε αγώνες Γ Εθνικής, όπως επίσης συμμετέχει και στην Μικτή της ΕΠΣ. Λάρισας.

Κατόπιν παρακολούθησης από τους Ιταλούς Scouters, εστάλη εχθές στα γραφεία του Ηρακλή Λάρισας επίσημη πρόσκληση από την ομάδα της Spal (Serie B).

Ευχόμαστε από καρδιάς στον Μιχάλη να διεκδικήσει και να αρπάξει αυτήν την ευκαιρία που του δίνεται. Εμείς αν μη τι άλλο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τον βοηθήσαμε να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά για τα όνειρα του.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις!