Βαθμολογία

Στόχος το καλό ποδόσφαιρο

Ξεκίνησε την Παρασκευή (5/8) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του AEL FC ARENA την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Ηρακλής Λάρισας.

Γράφει ο Χρήστος Γκατζούλης

Ο ιστορικός σύλλογος έβαλε μπροστά τις μηχανές του αλλά για την ώρα δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την κατηγορία που θα αγωνίζεται. Μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες, φήμες και οτιδήποτε άλλο, αλλά στον Ηρακλή κρατούν χαμηλούς τόνους και περιμένουν τα επίσημα.

Παρότι λοιπόν οι δυσκολίες είναι αρκετές και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα δεδομένα, η διοίκηση της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ, θέλει να οργανώσει το σωματείο όσο καλύτερα γίνεται και να το προετοιμάσει ανεξαρτήτου σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Το πρώτο τριήμερο ARENΑ, ακολουθεί η Κοιλάδα

Οι πρώτες τρεις προπονήσεις θα διεξαχθούν στο AEL FC ARENA (Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί). Από την προσεχή Δευτέρα, η ομάδα θα μεταφερθεί στο προπονητικό κέντρο της Κοιλάδας που θα αποτελεί τη βάση της ομάδας. Είναι ένα γήπεδο που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ επί ημερών Λάμπρου Ιωακείμ και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά τον τεχνικό της ομάδας κ. Παναγιώτη Διλμπέρη και τους συνεργάτες του (Χατζηλιάδη, Παναγούλη, Τσότσα) ώστε να δουλέψουν άκρως επαγγελματικά την ομάδα.

Φουλ τακτική με το καλημέρα…

Από την πρώτη κιόλας ημέρα είδαμε κάποια από τα στοιχεία που θέλει να δουλέψει ο έμπειρος κόουτς της ομάδας. Οι παίκτες του Ηρακλή επέστρεψαν με γεμάτες μπαταρίες και έδειξαν κεφάτοι για δουλειά. Φουλ τακτική περιελάμβανε η πρώτη ημέρα, ώστε να περάσει σιγά – σιγά ο νέος κόουτς τι ακριβώς θέλει από τους παίκτες του και τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Μέρα με τη μέρα θα δουλεύονται επί μέρους κομμάτια ενός παιχνιδιού και σίγουρα ο χρόνος θα βοηθήσει ώστε οι παίκτες να αφομοιώσουν τα «θέλω» του Διλμπέρη.

Ενσωματώνεται και ο Χριστίδης

Από το Σάββατο (6/8) θα μπει στις προπονήσεις και ο Γιάννης Χριστίδης αφού λόγω ενός προσωπικού του θέματος δεν ήταν στην «πρώτη» της ομάδας. Είναι δεδομένο πως το ρόστερ ακόμη θα χρειαστεί προσθήκες, οι οποίος θα γίνουν ανάλογα και με την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα, αφού οι προτάσεις είναι πάρα πολλές και όλες εξετάζονται αναλόγως. Το σίγουρο είναι πως φέτος θα δούμε ωραία πράγματα από τον Ηρακλή...

Παίκτες και από την Ακαδημία…

Την προετοιμασία ακολουθούν και παίκτες από την Ακαδημία του Ηρακλή. Εξάλλου αυτή η δουλειά που γίνεται στο κομμάτι αυτό εδώ και χρόνια έχει φέρει σπουδαία αποτελέσματα. Τα αδέρφια Κουτζαηλία (Γιάννης – Κωνσταντίνος), ο Μιχάλης Γαργάλας και οι τερματοφύλακες Αιμίλιος Ντάτσι και Άκης Παρλίτσης βελτιώνονται μέσα από σκληρή δουλειά και αυτό είναι το σημαντικότερο για το μέλλον αυτής της ομάδας.