Βαθμολογία

Αξίζει πολλά παραπάνω από ένα χειροκρότημα για το φετινό ταξίδι!

Η ΚΑΕ Λάρισα δεν κατάφερε να κάνει το 3-1 και να κατακτήσει την τρίτη θέση, γνωρίζοντας την ήττα με 76 - 94 από τον Προμηθέα και πλέον όλα θα κριθούν στο πέμπτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα της Πατρινής ομάδας. 

Για το σημερινό παιχνίδι δεν χωράει ιδιαίτερος σχολιασμός. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε εύκολα ή δύσκολα την νίκη. Ωστόσο, στην επανάληψη η τρομερή ευστοχία της ομάδας του Μιχάλη Γιατρά σε συνδυασμό με την σωματική και πνευματική κόπωση της ΚΑΕ Λάρισα, ήταν οι δυο παράγοντες που οδήγησαν στο να γίνει το "μπρέικ" στο "μπρέικ" που είχε κάνει η Λαρινή ομάδα στην πρώτη αναμέτρηση. 
 
Αν κάτι κρατήσαμε από το σημερινό παιχνίδι ήταν σίγουρα το χειροκρότημα των 1000 φιλάθλων του μπάσκετ που βρέθηκαν στο "Κλειστό Γυμνατήριο Νεάπολης", για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας. Το εν λόγω γεγονός αποτέλεσε κατ' εμέ την μεγαλύτερη αναγνώριση του κόσμου προς την εξαιρετική αυτή ομάδα που χάρισε εκπληκτικές στιγμές, συμπαρασύροντας μαζί της τον κόσμο της σε ένα μεγάλο και όμορφο ταξίδι. 
 
Τελικός προορισμός του παραπάνω ταξιδιού το πέμπτο παιχνίδι εκεί όπου θα κριθεί η τρίτη θέση, τίποτε δεν έχει χαθεί. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού κέρδισε πριν από 10 ημέρες στην Πάτρα εύκολα και εφόσον είναι σωματικά και ψυχικά έτοιμη έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα το ξανακάνει. Αλλωστε δεν θα αγωνιστεί και σε κανένα "καμίνι", το περασμένο Σάββατο μόλις 100 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Προμηθέα!

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής