Βαθμολογία

Τα λόγια έχουνε στερέψει γι' αυτή την παρέα!

Η ΚΑΕ Λάρισα επικράτησε του Προμηθέα Πατρών με 88 - 84 στο "Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης" για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών. Η εν λόγω νίκη σήμανε το 2-0 και στην Λαρισινή ομάδα απομένει μια νίκη σε τρία παιχνίδια (2 εκτός ένα εντός) προκειμένου να κατακτήσει την τρίτη θέση. 

Δεν θέλω να μπω σε βαθιές αναλύσεις στο σημερινό μου σχόλιο γιατί όπως έχω αναφέρει πρόσφατα έχουμε ένα καλοκαίρι να γράφουμε σχόλια για την φετινή πορεία της ΚΑΕ Λάρισα. Στο σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι και πάλι "κλειδί" ήταν η συνοχή και η πίστη που έχει δημιουργήσει σε αυτό το σύνολο ο "στρατηγός" Φώτης Τακιανός. 
 
Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με δυο όψεις. Αυτή των πρώτων 15' λεπτών και αυτή των υπολοίπων 25'. Πασιφανές είναι ότι η ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν καλύτερη στο παρκέ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά και επέβαλε τον δικό της ρυθμό. Αποτελεί μια ακόμη εξαιρετική ομάδα που βρήκε απέναντί της και κέρδισε φέτος η ΚΑΕ Λάρισα.  
 
Στον αντίποδα, νομίζω ότι η ΚΑΕ Λάρισα στο πρώτο 1,5 δεκάλεπτο ήταν εκτός κλίματος του αγώνα. Στο ίδιο "μήκος κύματος" κινήθηκε και ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου. Από εκεί και πέρα με την διαφορά να ξεφεύγει η ομάδα του Φώτη Τακιανού μένοντας πιστή στο να πιστεύει στον εαυτό της επανήλθε στο ματς και με κατάθεση ψυχής έφερε την διαφορά σε σημείο που ήταν διαχειρίσιμο στην επανάληψη. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μάχη από δυο εξαιρετικές ομάδες. Σε παιχνίδια όπως το σημερινό που ήτανε ντέρμπι, κερδίζουν οι ομάδες με προσωπικότητα και η προσωπικότητα της ΚΑΕ Λάρισα είναι κάτι παραπάνω από τεράστια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και για την σημερινή νίκη και πρέπει να το ζήσουμε όλοι μαζί έως το φινάλε... και έχει ο θεός! 
 
Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής