Βαθμολογία

«Να κάνουμε ένα ιδανικό φινάλε»

Για το πρώτο παιχνίδι των Μικρών Τελικών (Κυριακή 12/06, 20:00) της Λάρισας στην Πάτρα επί του Προμηθέα, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο αθλητής της Λαρισινής ομάδας, Νώντας Παπαντωνίου. Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Κυνηγήσαμε το όνειρο της συμμετοχής στου τελικούς της Stoiximan Basket League έως το τελευταίο παιχνίδι. Δεν παρουσιαστήκαμε ως ομάδα όπως θα έπρεπε για ένα Game 5 στο ΟΑΚΑ και δικαίως ηττηθήκαμε από τον Παναθηναϊκό. Όλοι μας κάναμε την δική μας προσπάθεια, αλλά στο τέλος μείναμε από δυνάμεις και αυτό βγήκε στο παρκέ.

Όπως όλη την χρονιά δημιουργούσαμε στόχους στην εξέλιξη της σεζόν, έτσι και τώρα δημιουργήσαμε έναν νέο στόχο. Την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Μιας θέσης γοήτρου. Σίγουρα μετά από χρόνια οι περισσότεροι θα θυμούνται ότι οδηγήσαμε τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι στους Ημιτελικούς, αλλά εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε πλέον και την τρίτη θέση. Οι αναμετρήσεις με τον Προμηθέα θα γίνουν για μια ακόμη φορά με μειονέκτημα έδρας για την ομάδα μας. Είμαστε συνηθισμένοι άλλωστε σε αυτό, καθώς και με τον Κολοσσό Ρόδου αλλά και με τον Παναθηναϊκό δεν είχαμε την έδρα.

Οι Μικροί Τελικοί πάντοτε κρύβουν εκπλήξεις. Και αυτό διότι οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτές προέρχονται από μια γεμάτη και επίπονη χρονιά και δεν ξέρεις πως ο κάθε αθλητής μπορεί να επικεντρωθεί στα παιχνίδια αυτά. Από πλευράς μας, θέλουμε να κάνουμε ένα ιδανικό φινάλε, ανάλογο της χρονιάς που είχαμε».