Βαθμολογία

Τακιανός: «Στο ΟΑΚΑ για την υπέρβαση»

Η Λάρισα ισοφάρισε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό και θα τα δώσει όλα για όλα στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση με το Φώτη Τακιανό να τονίζει πως οι «πράσινοι» παραμένουν το φαβορί

Ο Φώτης Τακιανός, μιλώντας μετά τη νίκη της Λάρισας για το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί.

«Δεν έγινε τα τελευταία λεπτά η νίκη. Ήταν εντελώς διαφορετικό ματς από αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ και από τη νίκη που είχαμε κάνει εδώ. Φανήκαμε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς, ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Για εμάς ήταν ένας τελικός και για τον Παναθηναϊκό να τελειώσει τη σειρά. Αυτά τα στοιχεία δίνουν αίγλη στη νίκη μας, την επισφραγίζουμε με κατάθεση ψυχής, συγκέντρωσης και τακτικής τα τελευταία πέντε λεπτά», σχολίασε αρχικά, ενώ για το αν σκέφτεται την πρόκριση στους τελικούς, απάντησε:

«Ο Παναθηναϊκός παραμένει το απόλυτο φαβορί. Δεν το λέω με κάποιον σκοπό, για να τον αγχώσω, αφού αυτό το μέγεθος δεν πρόκειται να αγχωθεί. Είμαστε το outsider, ο Παναθηναϊκός λόγω ποιότητας και έδρας, είναι το απόλυτο φαβορί, θα πάμε στο ΟΑΚΑ για την υπέρβαση».