Βαθμολογία

«Κέντησε» ο Δωτιέας στα Γρεβενά και ελπίζει σε άνοδο (PICS)

Μία σπουδαία νίκη πήρε ο Δωτιέας Αγιάς στην προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών με το ευρύ σκορ 0-8 (28/5).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ήταν πραγματικά πλούσια η συγκομιδή στο παιχνίδι κόντρα στα Γρεβενά, αφού είχε μία πολύ καλή εμφάνιση με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τόσα στην επανάληψη, δύο κάθετα δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες.

Η Αγιά έκανε το καθήκον της κερδίζοντας το προτελευταίο ματς και φυσικά έχει την ευκαιρία στην τελευταία αγωνιστική στην Ανάβρα κόντρα στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου με νίκη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Φαίνεται πως οι παίκτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουν και να φτάσουν στον τελικό στόχο που είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο φίλαθλος κόσμος της Αγιάς να καταλάβει πως δεν πρέπει να λείπει κανένας στο τελευταίο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (5/6) έτσι ώστε να είναι ο 12ος παίκτης και να ωθήσει την ομάδα του να φτάσει στη Γ’ Εθνική ύστερα από τη σπουδαία πορεία που είχε τη φετινή χρονιά.

Το Σάββατο (28/5) είδαμε πρόσωπα χαμογελαστά και παίκτες που ήρθαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα πολύ ωραίο στάδιο με ηλιόλουστο καιρό διεξήχθη το παιχνίδι με λίγους φιλάθλους, αρκετοί εξ’ αυτών από την Αγιά.

Στο 6’ πολύ νωρίς ο Τσιρογιάννης έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Μπλατσέρης πέρασε τον αμυντικό, έκανε το σουτ στην απέναντι γωνία για το 0-1.

Τρία λεπτά μετά από ωραία συνεργασία του Μπλατσέρη που έβγαλε τη σέντρα για τον Τσιρογιάννη, αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 15’ ο αρχηγός του Πυρσού ο Κυριακίδης, ανέτρεψε τον Μακρή, δόθηκε πέναλτι, στάθηκε άτυχος όμως ο Τσιρογιάννης που εκτέλεσε, αφού έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 18’ ο Σούμπασης έδωσε για τον Παππά, αυτός για τον Μακρή, που έκανε τη κεφαλιά από κοντά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25’ η κεφαλιά του Τσιρογιάννη βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 32’ ο Μπλατσέρης έδωσε για τον Τσιρογιάννη, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Κουκουτάρας. Πέντε λεπτά μετά ο Μακρής πρόλαβε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε και το 0-3.

Στο 40’ το σουτ του Τσατσαλίδη βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ για το 0-4, σκορ ημιχρόνου.

Στο 52’ ο Δημολιός έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Κουκουτάρας και ο Πατσιωτός σε κενή εστία έκανε το 0-5.

Στο 60’ ο Δημολιός έκανε το σουτ για το 0-6. Δύο λεπτά ο Μπλατσέρης σε κενή εστία το 0-7 και στο 87’ ο Χατζής έκανε το σουτ για το τελικό 0-8.

Πυρσός Γρεβενών (Νίκος Τόλης): Κουκουτάρας, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπλάντος (70’ Γκοτζαμπασόπουλος), Ρόβας, Κολτσίδας, Καλαϊτζίδης, Πιπεργιάς, Τσιαρσιώτης, Σούλας.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης (46’ Πατέτσος), Τσακάλι (46’ Σούλης), Δημολιός, Παππάς, Ντακούλας (75’ Κίτσιος), Κουμπούρας, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης (46’ Πατσιωτός), Μπλατσέρης, Μακρής (46’ Χατζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Χατζηπαναγιώτου, Τσάντας, Παπαλαζάρου (Ηπείρου)