Βαθμολογία

Παπαντωνίου: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι»

Να «σπάσει» την έδρα του Κολοσσού θέλει την Κυριακή (22/5, 17:00, ΕΡΤ3) η Λάρισας στην πρώτη φάση των play offs της Basket League. Ο Νώντας Παπαντωνίου ένα από τα βασικά «εργαλεία» της ομάδας του Φώτη Τακιανού αναλύει την αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Κανονική διάρκεια τέλος. Κατακτήσαμε την έκτη θέση που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος. Και μπροστά μας ο Κολοσσός Ρόδου. Εκκίνηση των playoffs την Κυριακή. Αντίπαλος μας ο Κολοσσός Ρόδου που κατετάγη τρίτος στη κανονική διάρκεια. Κάτι σημαίνει αυτό. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος φέτος. Δίκαια κατέκτησε την τρίτη θέση. Εμείς μετά την κατάκτηση της έκτησ θέσης θέλουμε να συνεχίσουμε την τρελή μας πορεία. Μετά το 1-7, παίξαμε καλό μπάσκετ και κλείσαμε την χρονιά με ρεκόρ 12-12. Αυτό κάτι δείχνει και για την δική μας ομάδα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για μια δύσκολη σειρά προημιτελικών. Δεν έχουμε άγχος, ούτε πίεση για τα παιχνίδια αυτά.

Τουναντίον έχουμε όρεξη και επιθυμία να συνεχίσουμε το όμορφο μας ταξίδι. Θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις μέρες και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Σημαντικό πως πλέον όλοι είναι υγιείς στην ομάδα. Επιστρέφει και ο Γκριν. Χρειάζεται όλοι μας να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας γιατί το πλεονέκτημα έδρας το έχει ο Κολοσσός και στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός.

Προσωπικά έχω έναν λόγο να είμαι ακόμη περισσότερο χαρούμενος αλλά και δικαιωμένος. Και αυτό διότι άφησα την ομάδα που ξεκίνησα την χρονιά στη Ρουμανία με προπονητή τον Μιχάλη Κακιούζη για να επιστρέψω στην ομάδα την οποία αγαπάω και με αγαπούν. Είναι γνωστό πλέον πως έχω αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα και την πόλη και ζω και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Είναι κάτι διαφορετικό που δεν είχα ξανά στη καριέρα μου. Με τον κ. Ριζούλη και ειδικά τον Νέστορα Κόμματο οπότε για εμένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα να σωθεί η ομάδα γιατί αξίζει σε αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτήν την πόλη. Και όπως αποδείχτηκε, τελικά μπήκαμε και στα playoffs. Έχουμε τρομερό κλίμα και χημεία στην ομάδα και απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή».