Βαθμολογία

Μια ΚΑΕ Λάρισα για... χειροκρότημα! (PICS)

Η ΚΑΕ Λάρισα επικράτησε με 86-84 του Ιωνικού για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Basket League, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κλειστό της Νεάπολης. Αυτό, της έδωσε την δυνατότητα να τερματίσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να αποφύγει τον Παναθηναϊκό βρίσκοντας απέναντί της τον Κολοσσό Ρόδου.

Χρήστος Δαϊρετζής

Βρισκόμενος από νωρίς στο γήπεδο έβλεπα το πάθος και την σιγουριά των καλαθοσφαιριστών των γηπεδούχων για την νίκη. Το δεύτερο ενδεχομένως και να ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η ομάδα χρειάστηκε να αγχωθεί και το παιχνίδι να κριθεί στο καλάθι. Παράλληλα, είχε απέναντι της ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο που μαθηματικά δεν είχε τελειώσει την παραμονή ακόμη και εάν έπρεπε να γίνουν πράγματα και θαύματα για να υποβιβαστεί.

Ο Μούντι ήταν με διαφορά από το δεύτερο ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Ακόμη και εάν σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης έχασε την ψυχραιμία του κάνοντας περιττά πράγματα η συνεισφορά του ήταν έστω και ελάχιστα ένα βήμα παραπάνω από τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν.

Επιπρόσθετα, θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου της Λάρισας.Σαφέστατα οι φίλοι του μπάσκετ που βρεθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης ήταν περισσότεροι απ' ότι την περασμένη τετάρτη κόντρα στον Προμηθέα. Η ΚΑΕ Λάρισα αξίζει την έμπρακτη στήριξη και την παρουσία όλων των Λαρισινών. Είναι ένα τμήμα το οποίο βγάζει υγεία και εξελίσσεται καθημερινά.

Τέλος, αναφορικά με τα παιχνίδια κόντρα στον Κολοσσό εκτιμώ πως όλα είναι ανοιχτά. Η ομάδα της Ρόδου είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο έχει ποιότητα στο ρόστερ του. Οι πιθανότητες πάνω - κάτω είναι μοιρασμένες. Εάν θέλουμε να ψάξουμε έστω και για ένα... ελάχιστα φαβορί μεταξύ των δυο μονομάχων αυτοί είναι οι Ρόδιοι, όμως αυτή η Λάρισα του Φώτη Τακιανού έχει όλα τα φόντα να πάει ένα βήμα παρακάτω.