Βαθμολογία

Ρίχνει «αυλαία» με Ιωνικό και στόχο την 6η θέση

«Αυλαία» στη κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League, ρίχνει η Λάρισα το Σάββατο (14/05, 17:00), υποδεχόμενη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας Αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (13/05) με το τεχνικό επιτελείο να βλέπει τον Ντεβόντε Γκριν να έχει ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς και να μπορεί πλέον να δώσει μια έξτρα λύση στη περιφέρεια της ομάδας.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Τακιανού, βοηθός προπονητή Ιωάννης Μίσσας, αναφερόμενος στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Ιωνικό, τόνισε: «ο αγώνας με τον Ιωνικό είναι μια ιστορική ημέρα για την Λάρισα. Θέλουμε να κατακτήσουμε την 6η θέση. Η ομάδα με το μπάσκετ που παίζει το τελευταίο καιρό απέδειξε πως αξίζει να βρίσκεται εδώ που είναι. Με ενδεχόμενη νίκη είναι πολύ σημαντικό πως θα αποφύγουμε τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό στο πρώτο γύρο των playoffs. Ζητάμε την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα».