Βαθμολογία

Στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο «βήμα»

Παίζοντας τον πρώτο από τους τρεις «τελικούς», η Λάρισα φιλοξενείται στο «Αλεξάνδρειο» από τον Άρη το Σάββατο (07/05, 17:00) στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (06/05) με το τεχνικό επιτελείο να βλέπει τον Θοδωρή Ζάρα να έχει ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς και να μπορεί πλέον να δώσει μια έξτρα λύση στη περιφέρεια της ομάδας.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Τακιανού, βοηθός προπονητή Ιωάννης Μίσσας, αναφερόμενος στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη, τόνισε: «έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Όποια ομάδα κερδίσει το παιχνίδι εξασφαλίζει την συμμετοχή της στα playoffs. Ο Άρης παίρνει πολύ μεγάλη δύναμη από την έδρα του και έχει λυγίσει σε αυτήν δυνατούς αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ. Είναι το πρώτο παιχνίδι από τα τρία που θα δώσουμε μέσα σε μία εβδομάδα και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε η ομάδα το προηγούμενο διάστημα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Άλλωστε από τα τρία αυτά παιχνίδια θα καθοριστεί και η τελική κατάταξη της ομάδας στο πρωτάθλημα».