Βαθμολογία

Δείπνο συσπείρωσης στη ΚΑΕ Λάρισα (PICS)

Δείπνο συσπείρωσης στη ΚΑΕ Λάρισα πριν το κομβικό παιχνίδι με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», παρέθεσε η εταιρεία προϊόντων φυτοπροστασίας «Adama», το βράδυ της Τετάρτης (05/05).

Πριν από την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και λίγα μόλις 24ώρα πριν την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της Λάρισας είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί στο εστιατόριο «Κυματολήγη» παρουσία του θερμού υποστηρικτή της προσπάθειας της ομάδας εδώ και χρόνια, εταιρίας «Adama», η οποία και δραστηριοποιείται στο χώρο προϊόντων φυτοπροστασίας, αποτελώντας την 7η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο.

Από πλευράς διοίκησης της ομάδας το παρών έδωσε ο μεγαλομέτοχος, κ. Θεόδωρος Ριζούλης, ο πρόεδρος, κ. Νέστορας Κόμματος, καθώς και ο αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Σπανούλης με τον Γενικό Διευθυντή. κ. Γιάννη Ράγκο. Την «Adama» εκπροσώπησαν οι κ.κ. Χρήστος Σαμουρέλης, Κώστας Κουτσομάρκος και Κώστας Γιαννακός.

Ιδιαίτερη η χθεσινή βραδιά, καθώς ο Πρόεδρος της ομάδας, Νέστορας Κόμματος και ο αθλητής, Γιάνις Μπέρζινς είχαν τα γενέθλιά τους, με το staff της ομάδας να τους επιφυλάσσει θερμή υποδοχή για τον εορτασμό των γενεθλίων τους.

Το οικογενειακό αυτό δείπνο ήταν μια ευγενική κίνηση της «Adama» στα μέλη της ομάδας με την ευχή όλων στην ολοκλήρωση της όμορφης αυτής βραδιάς, η ομάδα να είναι υγιής έως το τέλος της σεζόν και να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την νίκη σε κάθε αναμέτρηση, αρχής γενομένης από το Σάββατο στο «Αλεξάνδρειο».