Βαθμολογία

Ο Ζώης Καράμπελας στο AthleticLarissa: «Nα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Στο AthleticLarissa.gr φιλοξενήθηκε ο playmaker της Λάρισας, Ζώης Καράμπελας, μιλώντας για τον επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου (09/04, 20:00) με τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Νεάπολης.

Ο νεαρός «άσος» μίλησε για την ξέφρενη πορεία της ομάδας μέσα στο 2022 και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια ιστορική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πιο Αναλυτικά:

«Επιστρέφουμε στο σπίτι μας μετά από σχεδόν ένα μήνα και κάτι. Αντίπαλος ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το τελικό μας πλασάρισμα στη βαθμολογία της Basket League. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%. Όλοι μας στην ομάδα είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε όπου μας ζητηθεί από τον προπονητή μας.

Η πορεία της ομάδας είναι ανοδική και είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό! Το μέλλον της ομάδας θα εξαρτηθεί μόνο από εμάς και είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε την σεζόν στην καλύτερη δυνατή θέση της βαθμολογίας.

Ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε την ενίσχυση από τον κόσμο της Λάρισας. Η ενδεχόμενη νίκη θα σημαίνει ρεκόρ νικών για τον σύλλογο και θέλουμε να πανηγυρίσουμε αυτήν την επιτυχία παρέα με τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας».