Βαθμολογία

Προετοιμασία χωρίς προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού

Έχοντας όλους τους αθλητές της ομάδας, στην διάθεσή του, ο Φώτης Τακιανός ξεκίνησε την προετοιμασία της Λάρισας BC ενόψει της Κυριακάτικης (06/02, 17:00) εξ' αναβολής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Στη Ρόδο η ομάδα έχασε τον ρυθμό της στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάνοντας εν τέλει από τον Κολοσσό με 93 - 75, την στιγμή όπου προηγούταν στο τέλος της 3ης περιόδου με 65 - 66. Οι «κυανόλευκοι» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, να συνεχίσουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχουν δείξει στις τελευταίες αναμετρήσεις, εκεί όπου και κατάφεραν να πάρουν και τρεις διαδοχικές νίκες, φτάνοντας συνολικά τις τέσσερις στο τέλος του πρώτου γύρου.

Ένας πρώτος γύρος, ο οποίος θα ολοκληρωθεί και τυπικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης» της Λάρισας την Κυριακή (06/02) στις 17:00, αγώνας που αρχικά ήταν προγραμματισμένος για την 10η «στροφή» του πρωταθλήματος, αλλά είχε αναβληθεί έπειτα από αίτημα του Παναθηναϊκού λόγω των πολλών υποχρεώσεών του στην Ευρωλίγκα.

Στα της προπόνησης, η ομάδα επέστρεψε νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα με ρεπό. Την Δευτέρα η ομάδα μπήκε και πάλι σε προπονητικούς ρυθμούς, με τον Φώτη Τακιανό να βλέπει το απουσιολόγιό του να αδειάζει.

Στη Ρόδο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Λάρισας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γιάνις Μπέρζινς, μπαίνοντας και αυτός με την σειρά του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, την στιγμή όπου πλέον ο Φώτης Τακιανός κανονικά μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Μαρίν Μάριτς.

Ο Κροάτης σέντερ που είχε εντυπωσιάσει στο ντεμπούτο του στην Πάτρα και την νίκη επί του Απόλλωνα με 74 - 82, καταγράφοντας 22 πόντους και 11 ριμπάουντ, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και υπολογίζεται κανονικά από το προπονητικό τιμ ενόψει Παναθηναϊκού.

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων, από τα γραφεία της ΚΑΕ (Παπακυριαζή 31-33, 2ος όροφος) ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τις 09:00 - 21:00, Σάββατο από τις 11:00 - 19:00 και Κυριακή από τις 11:00 - 14:00. Επισημαίνουμε ότι ο αριθμός είναι περιορισμένος καθώς προτεραιότητα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας.

Τιμές Εισιτηρίων

Απλό: 20€
Court Seats: 50€

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2410-258.999. Σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων καταστάσεων θα ενημερωθείτε έγκαιρα από τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας σε Facebook και Instagram.

Δυνατότητα αγοράς και Εισιτηρίου Διαρκείας

Από τα γραφεία της ΚΑΕ και το ίδιο ωράριο, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε και εισιτήριο διαρκείας... δευτέρου γύρου, το οποίο σας δίνει πρόσβαση και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στα 50€.