Βαθμολογία

«Πάνοπλη» στην Ρόδο η Λάρισα BC

Το μεσημέρι της Παρασκευής με προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας της Ρόδου, η Λάρισα BC ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της Σαββατιάτικης (29/01, 17:00) αναμέτρησης με τον Κολοσσό της Ρόδου στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» πέταξε το πρωί της Παρασκευής από την Θεσσαλονίκη για Ρόδο, με τον Φώτη Τακιανό να υπολογίζει στους Χάντσον, Κρουμπάλι, Τσαϊρέλη, Βησσαρίου, Σπυρόπουλο, Γκριν, Ζάρα, Καράμπελα, Παπαντωνίου, Μάριτς και Μούντι. Σε αυτούς προστίθεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γιάνις Μπέρζινς, ο οποίος και θα «ντεμπουτάρει» στην αναμέτρηση της Ρόδου.

Ζάρας: «Στην Ρόδο για να διευρύνουμε το σερί μας»

Αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης της Λάρισας στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό, εμφανίζεται στο εβδομαδιαίο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Θοδωρής Ζάρας, κάνοντας μάλιστα λόγο και για διεύρυνση του σερί των νικών της ομάδας.

Πιο Αναλυτικά: «Ένα ακόμα φανταστικό αποτέλεσμα για εμάς στην Νίκαια το περασμένο Σάββατο και συνεχίζουμε με 3/3. Στην Ρόδο πηγαίνουμε να διευρύνουμε το σερί μας!

Έχοντας φτάσει τις τέσσερις νίκες στο φινάλε του πρώτου γύρου και με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό να εκκρεμεί, όλοι μας στην ομάδα νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια, διότι καταφέραμε εκτός από το να κερδίσουμε τέσσερα παιχνίδια, να κάνουμε και νίκες κόντρα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Την παραμονή στην κατηγορία.

Επόμενος μας σταθμός, η Ρόδος. Ο Κολοσσός φέτος έχει κάνει ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο. Στην πρεμιέρα τον κερδίσαμε στην Λάρισα πηγαίνοντας το ματς στην παράταση και ενώ προηγούμασταν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει άπαντες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διευρύνουμε το σερί μας αυτό.

Προέρχονται από δύο σερί ήττες. Μία από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και μια ήττα 18 πόντων από τον Ολυμπιακό και σίγουρα απέναντί μας θα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Προσωπικά επιστρέφω στην Ρόδο, αυτήν την φορά ως αντίπαλος, σε ένα γήπεδο που γνωρίζω καλά και από το οποίο θέλω να φύγουμε νικητές. Εάν παίξουμε συγκεντρωμένα όπως άλλωστε κάνουμε στα τελευταία μας παιχνίδια, νομίζω πως έχουμε την δυνατότητα να φύγουμε νικητές από την Ρόδο».