Βαθμολογία

Τα... έκανε «μούσκεμα» στο φινάλε (PICS)

Παρότι παρουσίασε πολύ θετικό αγωνιστικό πρόσωπο στα τρια τέταρτα του αγώνα η Λάρισα δεν τα κατάφερε στην τελευταία περίοδο και ηττήθηκε από το Λαύριο με 66-75 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης.

Το ματς

Καλύτερα ξεκίνησαν οι 'γηπεδούχοι' στο ματς και βρέθηκαν μπροστά με το εντυπωσιακό 10-0 στο 3'. Το πόδι παρέμεινε στο "γκάζι" και δυο λεπτά αργότερα η διαφορά είχε φτάσει τους 15 πόντους (17-2). Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να συνέρχονται και το σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ήταν 20-13.

Στην εκκίνηση του δευτέρου δεκαλέπτου η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έτρεξε ένα υπέρ της 9-1 με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 38-35 και το ματς να λαμβάνει σταδιακά "άγρια ομορφιά".

Με την έναρξη της επανάληψης οι "Θεσσαλοί" μπήκαν αρκετά καλά δείχνοντας ότι θα παλέψουν το ματς μέχρι το τέλος κόντρα σε μια ομάδα που στα "χαρτιά" ήταν το φαβορί και μάλιστα διεύρυναν το προβάδισμά τους με το σκορ της τρίτης περιόδου να είναι 57-50.

Το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού ήταν αυτό που ουσιαστικά φάνηκε να κρίνεται η έκβαση του ματς. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξεμένουν από ιδέες και δυνάμεις. Στον αντίποδα, οι καλαθοσφαιριστές του Λαυρίου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με επιμέρους σκορ 16-2 έβαλαν τις βάσεις για το τελικό 66-75.

Ως τελικό σχόλιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα της πόλης μας κρατάει την εμφάνιση των 3/4 του αγώνα για την συνέχεια η οποία αναμένεται "καυτή".

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 38-35, 57-50, 66-75.

Τα στατιστικά του αγώνα:

https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/ESAKE/1976765/bs.html

Επιμέλεια: Χρήστος Δαϊρετζής