Βαθμολογία

Χατ – τρικ με Παρασκευούδη οι Αμπελόκηποι!

Νίκησαν με 0-3 τη Χαραυγή στην πρεμιέρα της Γ’ ΕΠΣΛ

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ η νεανική ομάδα των Αμπελοκήπων, αφού επικράτησαν με σκορ 0-3 στο Θεσσαλικό της Χαραυγής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση έγινε για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Το ματς έγινε παρουσία αρκετών θεατών.

Από τη μία η Χαραυγή επιστρέφει ξανά στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας και θέλει να κάνει κάτι πολύ καλό για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα μαζεύτηκαν αρκετά άτομα από την συνοικία που αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν αγωνιστεί με επιτυχία και στο παρελθόν, με σκοπό να βάλουν τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Γιώργος Λούτσος με την εμπειρία του και το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια θα κοιτάξει να βάλει τη δική του «σφραγίδα».

Από την άλλη το νεανικό συγκρότημα των Αμπελωκήπων πιστό στη φιλοσοφία του και με έναν αξιόλογο προπονητή τον κ. Άκη Ταυλαρίδης, κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 0-3.   

Και τα τρία γκολ σημείωσε ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Παρασκευούδης (γεννημένος το 2004). Τα γκολ σημειώθηκαν στο 15’ το 30’ και το 55’.

Χαραυγή (Γιώργος Λούτσος): Τζαφέτας, Καρέλιας, Αγγλόπουλος, Καψαλός, Κουτσαμπασούλης, Πιπής, Σκαφιδάς, Τσούτσος, Λάτσος, Κιούσης Κ., Οικονόμου.
Έπαιξαν και οι: Θάνος, Κιούσης Γ., Κλίτσας.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Τσαμάγκος, Βασιλόπουλος (77’ Λιόλιος), Βαγγέλη, Νταρής, Παζάρας (77’ Καραβασώνης), Τσιπλικιάρης, Χολέβας (70’ Σφέτσος), Τριτάρης (70’ Πύρρος), Κωνσταντάρας (77’ Γιούγκα), Μαρούδας, Παρασκευούδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Καραμαγκιόλας, Γούλας.