
Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή του Α΄ ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μετά την καθαρή και δίκαιη επικράτηση του Μαχητή Τερψιθέας μέσα στο γήπεδό του επί της Δήμητρας Γιάννουλης με σκορ 3-0. Στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής οι παίχτες του Μαχητή ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πίστεψαν από την αρχή στη νίκη και κατάφεραν παλικαρίσια να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση της κατηγορίας σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των λοιπών ομάδων που φλερτάρουν με την κορυφή, αφήνοντας 1 βαθμό πίσω τη Γιάννουλη, στη 2η θέση (10 έναντι 9 βαθμών αντίστοιχα).
Το παιχνίδι έκλινε προς την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας από το πρώτο κιόλας γκολ όταν στο 19΄ από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα της Δήμητρας Τρούκη και το πείσμα του πολύ καλού και μαχητικού Μάτου, ο επιθετικός της Τερψιθέας έκλεψε αρχικά τη μπάλα, βγάζοντας στη συνέχεια σέντρα προς την εστία της Δήμητρας, κέρδισε προς στιγμή την κεφαλιά ο Νεστορίδης και καθώς ο Μάτος ακολούθησε τη φάση, την έστειλε από κοντά με προβολή στα δίχτυα της Γιάννουλης, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Κατά τη διεκδίκηση της μπάλας στην υπόψη φάση, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο ο τερματοφύλακας Τρούκης, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Παναγιωτόπουλο.



Στο 29΄ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Γιάννουλης, κατέληξε η μπάλα στα πόδια του Αποστόλου, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής, την έστειλε στα δίχτυα του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου, σημειώνοντας το 2-0.
Η Δήμητρα προσπάθησε μετά το 2ο τέρμα να αντιδράσει και είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 39΄ με τον Τασιό, σουτ του οποίου από καλή θέση βρήκε στα πόδια του τερματοφύλακα του Μαχητή Μπρέλλα και απομακρύνθηκε στη συνέχεια η μπάλα από την περιοχή των γηπεδούχων. Στο 44΄ ο Μαχητής απείλησε με τον Κυριάκο, ο οποίος έπιασε επικίνδυνη κεφαλιά μετά από σέντρα του Κακαζούκη και ο Παναγιωτόπουλος ευρισκόμενος σε καλή θέση, απέκρουσε σε κόρνερ.
Εξίσου καλές αποκρούσεις πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της Γιάννουλης στο 51΄ σε κεφαλιά του Αποστόλου μετά από μακρινή σέντρα συμπαίχτη του, στο 54΄ όταν ο Τσιτουρτζής επιχείρησε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε τη μπάλα κόρνερ και στο 56΄ αποκρούοντας πάλι σε κόρνερ μετά από επικίνδυνο σουτ του Μάτου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 79΄ ο Μάτος με εύκολο πλασέ, ύστερα από συρτή σέντρα που έβγαλε από αριστερά ο Κυριάκος.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι κάτω από πολύ ζεστό για την εποχή καιρό.



Διαιτητέςτης συνάντησης ήταν οι κ Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας και Καραμπούλας.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Τσουτσούμης Κ.): Μπρέλλας, Τσιαντούλης, Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης, Παυλόπουλος Άρης, Κυριάκος (82΄ Μολλάς), Βλησαρούλης, Τσιτουρτζής (78΄ Μάρκου Δ.), Μάτος και Αποστόλου (81΄ Σαββίδης).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Τσώτσος Θ.): Τρούκης (λ.τ. 20΄ Παναγιωτόπουλος), Φατούρας, Μπαρούτας Ν., Δαλακώνης, Νεστορίδης, Θώμος, Μανάκας, Σαϊτης, Κοντοδήμος (56΄ Σαπάκος), Πάσος (68΄ Μαλαβιέζος Κ.), και Τασιός.

Μετά το παιχνίδι δήλωσαν οι τεχνικοί των 2 ομάδων:
Στεργιάκης Αχ. (βοηθός προπονητήΜαχητή) «Μπήκαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τσαμπουκά, πάθος και δύναμη, αυτό ζητήσαμε από τους παίχτες μας από την αρχή και δείξαμε με τη νίκη που πήραμε ότι είμαστε το φαβορί. Κοιτάζουμε πλέον μπροστά και οδηγούμε την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες. Εύχομαι στη Δήμητρα Γιάννουλης καλή πορεία στη συνέχεια».
Τσώτσος Θ. ( Δήμητρα Γιάννουλης) «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, που δεν είχε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με το Καλοχώρι. Περιμέναμε τη δυσκολία αυτού του αγώνα, την οποία επιβάρυνε ακόμη περισσότερο για εμάς η απουσία του Μπαρούτα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν δικά μας λάθη στα 2 πρώτα γκολ και ως γνωστό τέτοια λάθη με τέτοιο αντίπαλο, δεν συγχωρούνται. Η νίκη της Τερψιθέας είναι σαφώς δίκαιη, εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά».
Μπαμπάλης Γιώργος