Βαθμολογία

Συνεχίζει να αφήνει θετικές εντυπώσεις η ΚΑΕ Λάρισα

Συνεχίζει να αφήνει θετικές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα της Λάρισας καθώς έπειτα από την εντός έδρας νίκη επί του φιλόδοξου φέτος ΠΑΟΚ( 5/9 – 64-61), υπέταξε στο τουρνουά της Καρδίτσας το Σάββατο και την ομάδα του Προμηθέα( 11/9 – 73-81) που αποτελεί έναν από τους διεκδικητές του τίτλου τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη μέρα Κυριακή 12/9 οι κυανόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον μαχητικό ΑΣ Καρδίτσας γεγονός που αποδεικνύει ότι το ζητούμενο πλέον είναι η σταθερότητα. Ο coach Ν.Παπανικολόπουλος εξάλλου σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι με 11 νέους παίκτες στο ρόστερ το μεγάλο στοίχημα είναι η χημεία και οι συνεργασίες.
Στα της διοργάνωσης του τουρνουά της Καρδίτσας το παρών έδωσε ο περιφερειάρχης κύριος Κώστας Αγοραστός ο οποίος εκτός από την βράβευση των παικτών, με την παρουσία του έδωσε το στίγμα ότι φέτος θα υπάρχει φυσική παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες γεγονός που αναμένεται να δώσει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα της Α1 και στο μπάσκετ γενικότερα.
 
* Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Πρίφτη και την οικογένειά του, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.