Βαθμολογία

Kλείνει και άλλον παίκτη η ΚΑΕ Λάρισα

Ο ελληνικός κορμός της σεζόν 2021-22 μεγαλώνει στη Λάρισα. Η θεσσαλική ομάδα έριξε εξ αρχής το βάρος στην απόκτηση Ελλήνων παικτών και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να προσθέσει άλλον έναν, στο πρόσωπο του Τηλέμαχου Βησσαρίου.

Ο 19χρονος διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (2002, 1.97μ.) με τις εθνικές Παίδων και Εφήβων δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής πέρυσι στο Περιστέρι, ωστόσο η προοπτική του να παίξει πολύ περισσότερο την επόμενη σεζόν, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Λάρισα.

Ένα χρόνο μετά την ανάδειξή του σε MVP του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων του 2020 ο Βησσαρίου εμφανίστηκε συνολικά σε τέσσερις αγώνες του Περιστερίου στην Basket League (όλους στην κανονική περίοδο), έχοντας όμως μόνο 0/2 τρίποντα, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 3’33’’ συνολικά.

Μόλις ολοκληρωθεί η απόκτηση του Βησσαρίου, ο νεαρός γκαρντ θα αποτελέσει το 3ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα από την εγχώρια αγορά για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου μετά τους Γιάννη Σαχπατζίδη και Ζώη Καράμπελα. Συν τοις άλλοις, έχει κρατήσει και τον Αναστάση Σπυρόπουλο από την περσινή ομάδα

basketblog.gr