Βαθμολογία

ΚΑΕ Λάρισα: Για μία αξιοπρεπή εμφάνιση!

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory και το παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής απέναντι στο Περιστέρι BC (25-4 - 17:00/ΕΡΤ3 Live) θα επαναληφθεί, καθώς κερδήθηκε η ένσταση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε τότε, ύστερα από το φινάλε του αγώνα.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, οι «κυανόλευκοι» αναζητούσαν νίκες για τη σωτηρία στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή τα δεδομένα είναι διαφορετικά και ξεκάθαρα, αφού ο στόχος της παραμονής έχει ήδη επιτευχθεί έπειτα από τη «μαγική» επικράτηση επί του Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα παρατάξει το σύνολο κόντρα στην πρώην ομάδα του, θέλοντας να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα από τα οποία θα εξέλθουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της τελευταίας «μονομαχίας» με το Λαύριο Megabolt στην κανονική διάρκεια του «μαραθωνίου».

Οι καλαθοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του κόουτς θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, διότι εκείνοι που μετρούν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, έχουν διπλή ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου (2021-2022) η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε και πλέον είναι έτοιμη να αναχωρήσει με προορισμό το «Ανδρέας Παπανδρέου», εκεί όπου δε θα αγωνιστεί ο Σμιθ καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι του. Οι παίκτες μας έπειτα από την επίσημη ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ φρόντισαν να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για την έκτακτη δοκιμασία στη Stoiximan Basket League, επιθυμώντας μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.