Βαθμολογία

Λάρισα: Ο Μούρτος εξηγεί πως «μπορούμε αρκεί να υπάρχει πίστη»

Τις σκέψεις του για την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Ιωνικό στη Νίκαια, φανερώνει ο αρχηγός της Θεσσαλικής ομάδας Σπύρος Μούρτος

Την αισιοδοξία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/3, 5μ.μ., ERTFLIX, ΕΡΤ SPORTS) με τον Ιωνικό στη Νίκαια εκφράζουν στην Λάρισα.

Ο αρχηγός της Θεσσαλικής ομάδας Σπύρος Μούρτος στο προσωπικό blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εξηγεί ότι μπορεί η Λάρισα να κερδίσει αρκεί να υπάρχει πίστη.

Το blog του Σπύρου Μούρτου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Η αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό συνοδεύτηκε με ένα αποτέλεσμα που το επιθυμούσαμε πολύ. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, τα δώσαμε όλα στην εντός έδρας «μάχη», η οποία μας εξασφάλισε ηρεμία για περισσότερη δουλειά τις μέρες που διανύουμε, έτσι ώστε να φτάσουμε στην παραμονή.

Η Basket League χρειάζεται την ομάδα από την πόλη της Λάρισας, και εμείς είμαστε εδώ για να «κρατήσουμε» την πόλη στο υψηλότερο επίπεδο της καλαθοσφαίρισης στη χώρα μας.

Η διαφορά κόντρα στον Κολοσσό δεν καλύφθηκε, αλλά η νίκη είχε περισσότερη σημασία, άρα την βάζουμε στο... «σακούλι» και προχωράμε.

 

To παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Κλειστό του «Πλάτωνα» για την 18η αγωνιστική του «μαραθωνίου», είναι πολύ σημαντικό για εμάς, διότι θεωρούμε πως θα αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που βρίσκεται στα μέτρα μας, παρά την επικράτηση των Νικαιωτών μέσα στο «σπίτι» μας, στον πρώτο γύρο.

 

Ο Ιωνικός διαθέτει ποιοτικές μονάδες όπως και εμείς, άρα περιμένουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς, το οποίο ελπίζουμε πως θα καταλήξει στη μεριά μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να υπάρχει πίστη στις δυνατότητες μας.

 

Τα λέμε πριν το επόμενο παιχνίδι μας.